#1 Welkom bij de Margriet Spijksma Podcast!

In mijn eerste podcast vertel ik, Margriet Spijksma, over mijn zoektocht naar geluk. Hoe ik van een ongelukkige jeugd in een besluitvaardige vrouw veranderde en besloot om mijn bedrijf Fablife op te richten, om andere vrouwen te inspireren ook te gaan doen wat ze écht willen.

 

Na een ongelukkige jeugd vertrok ik uit Friesland, ronde een studie af, vond een partner en ging samenwonen. Met de toegenomen (financiële) verplichtingen, rolde ik van de ene baan in de andere baan, maar iedere keer was er wel een reden waarom de baan niet voldeed aan mijn verwachtingen. In een door geld gestuurd leven valt het niet mee om te kiezen voor je hart.

 

Op 31-jarige leeftijd gooide ik het roer om en liet alles achter. In Nieuw Zeeland zag ik het licht tijdens een skydive. ‘Let’s jump into your new live’ riep mijn begeleide en dat deed ik. Ik verhuisde naar Amsterdam en koos voor mijn diepgewortelde verlangen; een eigen bedrijf beginnen. Ik sprak vijf kernwaarden met mezelf af: Ik ga nooit meer naar kantoor, ik ga nooit meer offertes schrijven, ik ga mensen helpen, ik ga alles wat ik niet leuk vind nooit meer doen en ik ga iedere dag illy koffiedrinken, want daar houd ik van.

 

Dit bedrijf werd een succes maar zorgde er ook voor dat ik toch weer mijn kernwaarden verloor. Een afscheid van mijn compagnon volgde en een nieuw bedrijf werd gestart, waarin het zou stromen en waarin mensen naar mij zouden komen. Dat was het prille begin van mijn bedrijf Fablife. Het begin van veel moois, want wanneer je doet waar je blij van wordt, komen er meer goede dingen op je pad. Samen met een nieuwe partner, kwam naast twee kindjes ook het succes, zonder mijn kernwaarden op te geven.

 

Ben jij ook zoekende, wil je geïnspireerd worden en echt doen wat jij wilt doen? Luister dan naar mijn podcasts!

 

Wat ga je ontdekken in deze eerste podcast?

 

  • In een door geld gestuurd leven valt het niet mee om voor je hart te kiezen.
  • Wanneer je doet waar je blij van wordt, komen er meer goede dingen op je pad
  • Bepaal je kernwaarden en houd deze vast.

 

 

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-001.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]

Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe podcastafleveringen! Abonneer je dan GRATIS op mijn kanaal!

 

Abonneer je gratis via iTunes! Abonneer je gratis via Android!