#11 Hoe kom ik er achter wat ik nu écht wil?

Met mijn bedrijf Fablife train ik, Margriet Spijkma, dagelijks vrouwen in weten wat ze écht willen. Regelmatig benaderen vrouwen mij via [email protected] met vragen hierover. Ook Linda stuurde mij een duidelijke hulpvraag;

 

“Margriet hoe doe je dat nou, weten wat je echt wil? Ik loop er al heel lang
mee rond dat ik gewoon niet doe wat ik graag wil en dat frustreert me”.

 

In deze podcast pak ik haar vraag op en geef ik een aantal praktische tips waar ook jij direct mee aan de slag kunt. Want als we allemaal gaan doen wat we echt leuk vinden, dan zal dat een grote impact hebben op de wereld. Alles wordt leuker, relaties, gezondheid, … je leven wordt fijner. Dit valt voor ons vrouwen niet mee want onze generatie heeft veelal geen voorbeeldfunctie. Wat aan de andere kant ook juist super cool is want wij kunnen het verschil maken voor onze kinderen door wel te gaan doen wat we echt willen!

 

Weten wat je wilt ga je niet achterkomen door je constant af te vragen ‘wat wil ik’. Dan gaat je hoofd aan het werk en deze geeft er ook invulling aan (of de omgeving doet dat en veelal is dit niet positief). Dus de basis van echt weten wat je wil ligt echt in iets anders dan in je hoofd. Je hele zijn moet mee. Net als wanneer je verliefd bent op iemand, dan gaat je hele lijf mee.

 

Stop met ‘wat wil ik?’ en stel jezelf de vraag ‘waar houd ik van?’. Want je weet al waar je van houdt. Weet je het niet, begin dan bij het begin en houdt het klein. In de podcast geef ik hier praktische tips voor hoe je dit gaat bepalen en hoe je het met name makkelijker voor jezelf maakt. Je zal zien dat je met mijn tips kritischer wordt maar dat dat juist heel positief is. Uiteraard vertel ik je ook over hoe ik mijn bedrijf ben gestart en daarvoor het roer volledig heb omgegooid. Ik ben gaan doen waar ik van houd door te starten met vijf kernwaarden. Jij kan dat ook! Luister naar de podcast en ga met mijn tips aan de slag. Veel succes en veel plezier, ik weet zeker dat dit een groot verschil gaat maken in je leven!

 

Wat ontdek je in deze elfde podcast?

  • Stop met ‘wat wil ik?’ en stel jezelf de vraag ‘waar houd ik van?’
  • Houd het klein. Kritisch is in deze juist positief.
  • De toverwoorden blijven; doen doen doen doen doen.

 

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-011.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]

Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe podcastafleveringen! Abonneer je dan GRATIS op mijn kanaal!

 

Abonneer je gratis via iTunes! Abonneer je gratis via Android!