#13 Zodra ik denk te weten wat ik wil, denk ik altijd dat ik dat niet kan. Hoe los ik dat op?

Met mijn bedrijf Fablife train ik, dagelijks vrouwen in weten wat ze écht willen. Vandaag beantwoord ik de vraag van Sabine;

 

‘ik denk dat ik weet wat ik wel, alleen elke keer als ik daaraan denk dan denk ik meteen; maar dat kan ik niet, want er zijn andere mensen die dat al veel beter kunnen dan ik’.

 

Goed nieuws voor Sabine en voor jullie als luisteraar. Deze vraag is gewoon onderdeel van het process. Je hebt een doel, je zonnetje aan de horizon en de weg daarnaartoe gaat gepaard met ups en downs. Het leuke daarvan is dat je iedere keer een stukje verder komt en dat er dan weer een nieuwe berg op je pad komt. Je kan bij iedere berg denken; dat kan ik niet en andere mensen kunnen dit veel beter, maar het is jouw keuze om ervoor te gaan. Er zullen altijd mensen zijn die het beter weten, maar jij bent jij en ik ben ik. Voor iedereen is er een stukje van de taart. In de podcast vertel ik dat er twee opties zijn, of je trekt je op aan iemand die het in jouw ogen goed kan, of je kijkt juist niet naar wat anderen doen. Ik ben zo iemand, ik volg mijn eigen weg, want ik ben volledig toegewijd aan hetgeen wat ik doe. Alles bestaat al en er is altijd iemand die hetzelfde doet, maar een kledingmerk denkt ook niet, we maken maar geen spijkerblousjes meer want die bestaan al. Wat je doet is jouw eigen vette spijkerblousje maken dat iedereen wilt hebben.

 

Ik kan het niet en iemand anders kan het beter zijn allemaal excuses en smoesjes. Als je voelt dat dit is waar jij blij van wordt, waar jij verliefd op bent, dan ga je ervoor! Kill en attack die berg en op naar de volgende! It’s up to you!

 

Wat ga je ontdekken in deze dertiende podcast?

 

  • Denken dat een ander het beter kan is onderdeel van het proces
  • Ga voor de manier waar jij aan toegewijd bent of trek je juist op aan iemand waar je tegenop kijkt.
  • Kill en attack die berg en op naar de volgende!

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-013.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]

Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe podcastafleveringen! Abonneer je dan GRATIS op mijn kanaal!

 

Abonneer je gratis via iTunes! Abonneer je gratis via Android!