#15 Hoe stop ik met uitstellen

Herken je dit? Je wilt iets heel graag, maar aan het einde van de week ben je nog geen stap dichter bij dit doel gekomen omdat je je hebt laten afleiden door andere dingen. Niet omdat die andere dingen meer urgentie hadden maar omdat je aan het uitstellen bent wat je eigenlijk graag wilt doen. In deze vijftiende podcast behandel ik, Margriet Spijksma, de vraag van Marieke;

 

“Margriet ik weet wat ik wil of ik denk dat ik weet wat ik wil, en vervolgens ga ik uitstellen, uitstellen, uitstellen uitstellen”.

 

Belangrijk is dat je weet dat we hier bijna allemaal last van hebben. Hoe comfortabeler onze situatie is, hoe makkelijker we uitstellen. De oplossing om toch jouw zon, jouw hartje, jouw stip aan de horizon te blijven zien, wordt in deze podcast besproken. Een van de tips; maak het klein en bepaal wat dat ene ding is dat je vandaag kunt doen, wat jouw hogere doel dichterbij brengt. Je moet hiervoor wel investeren. Dit heb je in drie smaken; tijd, geld en energie. Investeer deze dingen alleen in dat hogere doel.

 

In de podcast vertel ik je ook over het nut van het hebben van een buddy en hoe je deze vindt. Ga jij mijn uitnodiging aan om dingen klein te maken met mijn tips? Luister dan naar deze podcast en bereik jouw hogere doel!

 

Wat ga je ontdekken in deze 15e podcast?

 

  • Wanneer je merkt dat je aan het uitstellen bent, focus dan op iets kleins wat je vandaag al kunt doen.
  • Zorg dat je een buddy krijgt die net een stapje voorloopt.
  • Investeer enkel in het hogere doel.

 
[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-015.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]

Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe podcastafleveringen! Abonneer je dan GRATIS op mijn kanaal!

 

Abonneer je gratis via iTunes! Abonneer je gratis via Android!