#16 Is ondernemen iets voor mij

Ook in deze zestiende podcast wordt er door mij, Margriet Spijksma, een vraag beantwoord die ik heel veel voorbij hoor komen wanneer ik vrouwen train in het ontdekken van wat zij écht willen;

 

‘Hoe kan ik nou weten of ondernemen iets voor mij is?’

 

Ilja stelt mij deze vraag via de e-mail en het eerste wat mijn boerenverstand zegt is ‘het is iets voor je, anders heb je deze vraag niet’. Ondernemen is echt een big thing, want je neemt afscheid van je zekerheden maar gaat voor vrijheid. Maar het is natuurlijk wel maar zo groot als je het zelf maakt. Verwacht alleen niet dat je direct weer bent waar je gestopt bent, je bent namelijk met iets nieuws begonnen.

 

Als je wilt ondernemen, dan is er maar één manier; door het te ervaren! Ook vertel ik in de podcast dat ik het nooit alleen doe. Er zijn zoveel leuke businessmodellen die echt bij jou kunnen passen en waardoor je ook echt goed geld kunt verdienen, want dat is belangrijk. Ik geloof ook heel erg in het woord ‘belangrijk’. Wat is je belang en wordt daarmee rijk.

 

Dus ga het ervaren en dan kun je altijd daarna zeggen ‘dit was het niet voor mij’. Het leven vraagt ondernemerschap, actie, elke ochtend als wanneer je uit bed komt. De podcast sluit ik af met nog een paar krachtige tips, met als afsluiter ‘Make it happen’!

 

Wat ga je ontdekken in deze 16e podcast?

 

  • Vraag jij jezelf af of ondernemen iets voor jou is, dan weet je het antwoord al; ja!
  • Ondernemen is een big thing, ga het ervaren maar verwacht niet dat je direct bent waar je gestopt bent.
  • Bepaal wat je belang is en wordt daarmee rijk
  • Make it happen!

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-016.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]

Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe podcastafleveringen! Abonneer je dan GRATIS op mijn kanaal!

 

Abonneer je gratis via iTunes! Abonneer je gratis via Android!