#17 Hoe vind ik mijn passie

In deze zeventiende podcast behandel ik, Margriet Spijksma, de vraag van Carla;

 

‘Hoe vind ik mijn passie?’

 

Zijn we niet allemaal jaloers wanneer iemand écht een passie heeft? Ik was dat eerder zeker, maar nu weet ik hoe het voelt om een passie te hebben. Ik train vrouwen om te gaan doen wat ze écht willen doen. In deze podcast help ik Carla, maar ook jou, op weg om passie te vinden. Dat is echt niet ingewikkeld, want iedereen heeft een passie! Ook mensen die denken dat ze het echt niet hebben.

 

Ga eens terug naar je jeugd. Wat vond je toen leuk? Wat deed je? Wat las je? Wat vond je lekker om te eten? Hield je van buitenspelen of juist van binnenspelen? Kijk eens wat daar voor je in zit. Ik keek vroeger de troetelbeertjes en nu is dat nog steeds mijn passie. Ik wil een troetelbeertje zijn, ik wil de wereld mooier maken.

 

Passie is vaak lastig te vinden, het is iets waar je ogen van gaan glimmen. In de podcast nodig ik je uit om die passie met gelijkgestemden te vinden. Stop met elke dag te denken dat je geen passie hebt. Er is werk voor jou aan de winkel, want wat aandacht krijgt groeit. Ga beginnen met waar je van houdt. Zelfs lekker zittende kleding is iets waar je van houdt en kan je meer vertellen dan je nu wellicht denkt. Luister maar naar deze podcast, vanaf vandaag weet je wat dat jasje in de kast die je eigenlijk niet mooi vindt, betekent.

 

Het belangrijkste is dat je het concreet maakt, Er zitten overal antwoorden in en het ligt gewoon hier. Kwestie van doen. Ga aan de slag, want als je niets doet, dan gebeurt er ook niets!

 

Wat ga je ontdekken in deze zeventiende podcast?

 

  • Schrijf alles op waar je van houdt, ook al denk je dat heeft er niets mee te maken.
  • Stop met elke dat te denken dat je geen passie hebt, iedereen heeft passie!
  • Maak het concreet en ga aan de slag

 

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-017.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]

Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe podcastafleveringen! Abonneer je dan GRATIS op mijn kanaal!

 

Abonneer je gratis via iTunes! Abonneer je gratis via Android!