#19 Geen geld

In deze negentiende podcast behandel ik, Margriet Spijksma, de opmerking van Ilse die herkenbaar is voor heel veel vrouwen;

 

‘Ik weet wel wat ik wil, maar alles wat ik graag wil, daar is geld voor nodig en dat heb ik niet’

 

Ilse mijn eerste vraag is, heb je het geld niet of heb je het geld niet hiervoor? Hoe graag wil je het dan. Laatst had ik een klant en die wilde heel graag naar een concert van haar idool in Londen, maar ze had geen geld. Iedereen om haar heen wist hoe enorm fan zij is van haar idool en binnen no time had iedereen het geld bij elkaar gelegd en ging ze.

 

Dus Ilse, als je het écht wilt, wordt dan echt aantrekkelijk daarin. Laat andere mensen voelen dat dit echt is wat je wilt. Wanneer je echter de jas aantrekt van ‘ik heb geen geld’ dan ga je in de slachtofferrol. Stop daarmee, ga denken; hoe maak ik het mogelijk? Geld mag geen reden zijn om je ervan te weerhouden, want in deze podcast vertel ik je dat er altijd manieren zijn om aan geld te komen!

 

Wat ga je ontdekken in deze 19e podcast?

 

  • De weg naar je doel zit vol hobbels en geld is daar een van.
  • Ga niet in de slachtofferrol van ‘ik heb geen geld’.
  • Zie het als hetgeen wat je écht wilt en je zal zien dat er dan iets verandert.
  • Vraag ook eens een hulplijn.

 

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-019.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]

Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe podcastafleveringen! Abonneer je dan GRATIS op mijn kanaal!

 

Abonneer je gratis via iTunes! Abonneer je gratis via Android!