#20 Juiste opleiding

In deze podcast behandel ik de vraag van Carla. Carla zegt: “Ik vind het heel lastig om er achter te komen wat ik wil. En als ik dan iets bedenk dan heb ik daar de opleiding niet voor.”  En dat is iets wat veel vrouwen vaak weerhoudt. De vraag is natuurlijk, gaat een opleiding jou weerhouden om te gaan doen wat je echt wilt?

 

Ik denk zelf dat je, jezelf hier klein mee houdt. Laat één papiertje niet jou hele leuke leven in de weg staan. En kan het in dit geval echt niet anders? Dan geloof ik in het eeuwenoude gezegde: Waar een wil is, is een weg.

 

Wat ga je ontdekken in deze podcast?

 

  • Hoe het kan dat het niet hebben van een opleiding je weerhoudt
  • Hoe je om kunt gaan met het niet hebben van de juiste opleiding

 

Heb jij een vraag voor mij? Dat kan! Mail naar [email protected] en ik ga je vraag beantwoorden. We krijgen heel veel vragen binnen maar ik ga zeker mijn best doen om jou vraag te beantwoorden, tot snel.

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-020.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]