#24 Stop met voortkabbelen

“Ik heb een leven waarin ik altijd voortkabbel.” Deze mail kwam van Evelien en eigenlijk ook van Jessica. In deze podcast gaat het over voortkabbelen. Evelien schrijft: “Ik doe wat ik doe, ik weet het eigenlijk niet, ik doe eigenlijk niet wat ik echt leuk vindt maar dat is gewoon zo. Als dit tot het einde van mijn leven zo is, vind ik het niet leuk. Hoe kan ik dit veranderen?”

 

Voor veel vrouwen is dit herkenbaar. Het antwoord is simpel, alleen jij kan dit veranderen. We zitten in een nieuwe tijd waarin we veel meer behoefte hebben in, Wie ben ik? Haal ik het er wel uit? Ik wil een positieve bijdrage in mijn leven.

 

Alleen, voor veel vrouwen is het te comfortabel. De noodzaak is er niet, om echt iets veranderen. Hoeveel urgentie moet jij hebben, voordat jij wakker wordt en gaat doen wat je wilt doen?

 

In de podcast ontdek je:

  • Hoe het kan dat je niet veranderd
  • Hoe je er achter komt waar je van houdt
  • Hoe belangrijk urgentie in je leven is

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-024.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]