# 25 Met buikpijn naar je werk?

Vandaag een vraag van mijn naamgenoot, Margriet. Margriet mailt: “Wat kan ik doen? Ik ga elke dag met buikpijn naar het werk. Op vrijdag hang ik mijn jas thuis op en denk ik laat het weekend alsjeblieft lang duren.”  Margriet, dit is niet ok.

 

Wat is de eerste stap wat ik kan doen om daar van af te komen. We weten allemaal dat wanneer je met buikpijn naar werk gaat er maar één ding op zit en dat is uit gaan kijken naar een andere baan. De duurzaamheid en het echte geluk zit echt in het weten wat je echt wilt. Ik train niet voor niets duizenden vrouwen om te weten wat ze echt willen. Dit is echt een issue waar we mee worstelen en dat is zo zonde. Zo is het niet bedoeld.

In deze podcast ontdek je:

  • Hoe je burn-out thuis zitten kan voorkomen
  • Hoe je terug gaat naar de basis
  • Hoe je ontdekt wat je opties zijn
  • Wat het effect is van doen wat je echt wilt

Heb jij een vraag voor mij? Dat kan! Mail naar [email protected] en ik ga je vraag beantwoorden. We krijgen heel veel vragen binnen maar ik ga zeker mijn best doen om jou vraag te beantwoorden, tot snel.

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-025.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *