#3 Ik stel mezelf centraal, maar nu voel ik me zo schuldig.

Regelmatig ontvang ik, Margriet Spijksma, eigenaresse van Fablife, vragen van vrouwen die er hard aan werken om te gaan doen wat ze écht willen. In deze derde podcast aflevering geef ik advies aan Annelies. Annelies was voorheen hoofdkostwinner en bevindt zich nu in het proces van het opzetten van een eigen business waar zij blij van wordt;

 

‘Inmiddels ben ik al best wel goed bezig, ik stel mezelf steeds beter centraal alleen nu kom ik op een punt dat ik dat doe en dat ik me daarover schuldig ga voelen. Mijn partner moet nu allemaal dingen doen waar hij niet om gevraagd heeft. Hoe ga ik hiermee om?’

 

Het roer omgooien is een proces welke bestaat uit verschillende levels. Het goede nieuws is dus dat het schuldgevoel dat Annelies ervaart, onderdeel is van het proces en wel van level 4. In dit level weet je steeds beter weten wat je écht wilt. Wanneer je daar mee bezig bent, dan ga je daar ook steeds meer voor staan en dat levert schuldgevoel op, een energie waar je helemaal niet heen wilt.

 

In deze podcast geef ik het advies dat je je jezelf centraal moet blijven stellen. Blijf het puntje aan de horizon zien, waarvoor je doet wat je aan het doen bent. Daarbij is het wel noodzakelijk dat je de mensen om je heen meeneemt in het proces, anders haken die mensen af. Ik geef Annelies verschillende tips waarna zij kan bepalen welke manier prettig voor haar voelt.

 

Kamp jij ook met schuldgevoel naar de mensen om je heen? Beluister dan deze podcast en leer hoe je hiermee om kunt gaan. Denk aan je hogere doel en zie in dat dit tussenfases zijn die je testen. Gaat je schuldgevoel winnen of ga je ervoor wat je écht wilt? Ik weet het antwoord!

 

Wat ga je ontdekken in deze derde podcast?

  • Het roer omgooien is een proces welke bestaat uit verschillende levels, schuldgevoel is daar één van.
  • Blijf jezelf centraal stellen en dat puntje aan de horizon.
  • Neem de mensen om je heen met je mee op een manier die bij jou past.
  • Schuldgevoel is energie waar je niet heen wilt.

 

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-003.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]

Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe podcastafleveringen! Abonneer je dan GRATIS op mijn kanaal!

 

Abonneer je gratis via iTunes! Abonneer je gratis via Android!