# 35 Ben je er helemaal klaar mee of ben je er helemaal klaar voor?

Je hoort jezelf zeggen: ‘Ik ben er eigenlijk zo klaar mee’.

Het kan met iets heel kleins beginnen. Iets onzinnigs op je werk, waar je continu tegen aan loopt. Iets waar je ab-so-luut geen zin in hebt om te gaan doen. Maar het zorgt er wel voor dat je je steeds vaker gaat afvragen, waarom doe ik dit eigenlijk?  

 

Herken je dat? En wat we toch heel vaak doen is hetgeen waar we helemaal klaar mee zijn nog heel lang blijven doen. In de hoop dat het beter wordt, of dat er toch nog iets gaat veranderen.

 

Ben jij er helemaal klaar mee of ben je er helemaal klaar voor?

Wat leer je in deze podcast:

  • Inzien dat de verandering begint bij jezelf.
  • De shift maken en ergens helemaal klaar vóór worden i.p.v ergens helemaal klaar mee zijn.

 

Heb jij een vraag voor mij? Dat kan! Mail naar [email protected] en ik ga je vraag beantwoorden. We krijgen heel veel vragen binnen maar ik ga zeker mijn best doen om jouw vraag te beantwoorden. Benieuwd naar mijn andere podcasts? Neem dan een kijkje op mijn podcast pagina.

Plezier!