# 36 Waarom mediteren zoveel succes oplevert

Als ik terugkijk naar mijn leven merk ik goed dat ik eigenlijk altijd gewoon ‘succes’ wilde.

Die carrière lader wilde ik huppakee naar boven en ik zag nergens een reden in om stappen naar beneden te zetten. Ik voelde potentie en ik wilde knallen. Spiritualiteit en meditatie hoorden daar, in mijn beleving, totaal niet bij en daar wilde ik dan ook niks mee te maken hebben. Het paste voor mij altijd in het hokje ‘geitenwollen sokken’ en daar wilde ik niks mee te maken hebben.

 

Wat er vervolgens gebeurde was dat ondanks alle potentie die ik in me voelde, het er niet uit kwam. Dit kwam omdat ik altijd banen koos en stappen maakte met mijn hoofd en totaal niet met mijn gevoel. Dat resulteerde er uiteindelijk in dat mijn carrière met een rechte lijn naar beneden ging.

 

Het keerpunt kwam toen ik letterlijk alles achter me liet. Mijn lange relatie, mijn huis en haard, mijn vrienden. Ik verhuisde na een lange reis naar Amsterdam om daar mijn nieuwe leven te beginnen en mijn eigen missie te vinden. Ik kwam erachter waar ik van hield, en waar ik ook niet van hield. Ik maakte stappen, en raakte hierbij wel degelijk op het spirituele pad.

Ik leerde op mijn gevoel te vertrouwen en ik leerde dat mediteren voor mij zoveel succes oplevert.

 

Beluister in mijn nieuwe podcast hoe ik dit ging inzien!

 

Heb jij een vraag voor mij? Dat kan! Mail naar [email protected] en ik ga je vraag beantwoorden. We krijgen heel veel vragen binnen maar ik ga zeker mijn best doen om jouw vraag te beantwoorden. Benieuwd naar mijn andere podcasts? Neem dan een kijkje op mijn podcast pagina.

Plezier!