#4 Het antwoord op- ‘Is dit het nou?

Hoeveel vrouwen vragen zich niet af ‘is dit het nou’? Deze vrouwen komen regelmatig bij mij terecht om hierachter te komen, zodat ze kunnen gaan doen wat ze diep van binnen écht willen. Ook Mariëlle stelde mij deze vraag via de e-mail. In deze vierde podcast vertel ik jullie wat ik tegen al deze vrouwen zeg.

 

Iedere dag worstelen met de vraag ‘is dit het nou?’ is zonde van je energie. Ik heb nieuws voor je; wanneer je denkt ‘is dit het nou?’, dan heb je al een antwoord in je vraag ‘nee dit is het niet!’. Wanneer je iedere dag wakker wordt met deze vraag dan is er sprake van een onderhuidse frustratie. Bij frustratie is het enige advies; ga iets doen waar je wel gelukkig van wordt!

 

Onze maatschappij is verschrikkelijk geld gestuurd. Waardoor veel vrouwen blijven hangen in een baan die ze niet leuk vinden of kiezen voor een baan waarvan ze van tevoren al weten dat dat het niet is. Echt vinden wat je wilt gaat gepaard met heel veel zelfkennis. Hiervoor moet je luisteren naar je bovenstroom (een besluit nemen op basis van de situatie) en naar je onderstroom (je echte gevoel).

 

In deze podcast geef ik een aantal duidelijke voorbeelden en adviezen hoe ook jij meer zelfkennis kan krijgen. Tegen Mariëlle zeg ik ‘ga ervoor!’, doe je mee?

 

Wat ga je ontdekken in deze vierde podcast?
 

  • Wanneer je denkt ‘is dit het nou?’, dan heb je al een antwoord in je vraag ‘nee dit is het niet!’
  • Bepaal waar jij écht blij van wordt, want het heeft allemaal te maken met zelfkennis.
  • Voor echt geluk gaan komt neer op luisteren naar je onderstroom en niet naar je bovenstroom.

 
    [smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-004.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]

Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe podcastafleveringen! Abonneer je dan GRATIS op mijn kanaal!

 

Abonneer je gratis via iTunes! Abonneer je gratis via Android!