#8 Ik wil graag iets anders, alleen ik heb nu alle zekerheid, hoe ga ik daar mee om?

In deze achtste podcast beantwoord ik, Margriet Spijksma, een vraag van Veronique waarvan ik weet dat deze heel herkenbaar is voor veel vrouwen;

 

‘Ik wil graag iets anders, ik weet dat wat ik nu doe niet is wat ik wil, alleen ik heb moeite om mijn zekerheden te laten gaan. Ik houd van zekerheid dus dat staat me gewoon in de weg om überhaupt iets anders te overwegen. Kun je me helpen?’.

Dit is een universele worsteling. We houden allemaal van zekerheid, maar dat is nooit je vaste baan, want dat is een relatie die ook de andere partij kan verbreken. In deze podcast vertel ik dat er twee zekerheden zijn. De eerste is dat je moet gaan doen waar je éecht van houdt, want dat kun je altijd inzetten en dan loop je niet ergens op vast. Zekerheid twee is je cv. Denk niet dat als je een ander pad kiest dat alles dan niet meer terug kan. Je kan altijd terug naar een baan. Zorg ervoor dat je blij wordt van je cv. In deze podcast vertel ik je hoe je dat bereikt.

 

Zet je niet vast op zekerheid, want dat gaat ten koste van alles. Ga er eens anders naar kijken en ga gewoon eens stappen maken in weten wat je écht wilt. Noem vijf dingen voor jezelf die je het allerliefste zou willen en ga van daar uit mooie stappen maken. Ik hoop dat jij net als Veronique hiermee aan de slag gaat en zal ervaren hoe blij je hiervan wordt!

 

Wat ga je ontdekken in deze achtste podcast?

 

  • Zekerheid is een universele worsteling, maar is nooit je vaste baan.
  • Ga doen waar je écht van houdt want dat kun je altijd inzetten en loop je niet vast.
  • Maak een cv waar je heel erg blij van wordt.
  • Zet je niet vast op zekerheid, dat gaat ten koste van alles.

 
 
[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-008.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]

Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe podcastafleveringen! Abonneer je dan GRATIS op mijn kanaal!

 

Abonneer je gratis via iTunes! Abonneer je gratis via Android!