LAAT JE INSPIREREN
LEES MIJN BLOGS

Wat we kunnen leren van het interview met maxima

3,2 miljoen mensen keken naar het interview van Maxima gisteren op tv. Zelfs ik, die normaal om 20.30 uur in bed lig, bleef wakker om het interview te kijken. En jee wat een powervrouw, ze inspireerde me tot op het bot.

Waarom? Dat lees je in de blog >>

Lees verder >>

Werken aan mijzelf, zo doe ik dat

Het is de maand MEI. Wat een heerlijke maand vind ik dit altijd. Alles gaat bloeien en ik krijg spontaan het gevoel ook te willen bloeien in deze periode. Mezelf ontplooien, meer van mezelf te weten komen om zo dichterbij mijn eigen verlangens te kunnen blijven.

Lees verder >>

In 3 stappen een baan vinden die bij mij past

‘Als je een baan hebt die niet bij je past, dan weet je dat’
Dat is misschien niet altijd te verklaren, want je bent gediplomeerd voor die baan, je blij bent dat je een baan hebt, dankzij de baan kan je je rekeningen betalen en ga zo nog maar even door. Nee, dat is allemaal waar en toch weet je dat hij niet bij je past.

Lees verder >>

Zou een eigen bedrijf iets voor mij zijn?

Als jij jezelf die vraag stelt, weet je diep van binnen het antwoord al’
Dus mijn antwoord is ja!
Ja, ondernemen past bij jou. Anders zou je die vraag toch niet hebben? Iemand die zich heerlijk voelt op kantoor en tevreden is met haar collega’s en baas, stelt zichzelf die vraag niet. Maar als jij af en toe wegdroomt bij de vraag ‘is ondernemen iets voor mij’, mag je dat gerust zien als een positieve hint. Dat zegt mijn nuchtere Friese boerenverstand tenminste 😉

Lees verder >>

Waarom je Big Why niet bestaat (en wat dan wel)

Een aantal jaren geleden kwam er een boek uit over je ‘Big Why’. Aangezien ik toen al vrij succesvol was in het trainen van mensen om te ontdekken wat ze écht wilden, wilde ik dit boek natuurlijk meteen lezen.

Lees verder >>

Geef de zorg een bloem

Gisteren was ik aan het hardlopen in het park. In mijn hoofd zag ik steeds hetzelfde filmpje: van Italianen die applaudisserend hun waardering voor alle helden in de zorg lieten zien. Wat een liefde! En wat een inspirerende energie ook! Tijdens het lopen werd ik door die energie gedragen – voor ik het wist had ik er 5km op zitten. En je weet dat ik nog maar net begonnen met hardlopen 😊

Lees verder >>

Goede voornemens

Wat apart toch dat een nieuw jaar ook zo een ander gevoel kan geven. Heb jij dat ook, dat 2020 zo anders voelt dan 2019? Ik word zelf blij van 2020. Wat er ook komt, het voelt gewoon heel erg te gek.

We zijn bijna al bijna op de helft van januari, is het je gelukt om vast te houden aan je goede voornemens?

Lees verder >>

CONTACT

Eewal 51-B

8911 GR Leeuwarden

[email protected]

KVK: 59592605

BTW: 853559806B01

VOLG MIJ

[email protected]

Eewal 51-B, Leeuwarden

KVK: 59592605

BTW: 853559806B01