# 37 De magic van veerkracht

Iedereen heeft up’s en down’s in zijn leven.

Toch weten we allemaal dat de een nou eenmaal meer down’s of up’s heeft dan de ander.

 

Mijn nieuwe podcast doe ik samen met Nicolette Kosterman-Delmee. Een vrouw die ik ongelooflijk inspirerend vind.

Nicolette heeft in haar leven heel wat voor haar kiezen gekregen. Ik heb Nicolette dan ook gevraagd om met mij deze podcast te maken omdat ik vind dat ze enorm veel veerkracht heeft. Ik vind het prachtig om te zien hoe zij heel authentiek door alles heen toch bij haar gevoel blijft.

 

Nicolette heeft één manier om haar gevoel te uiten, en dat is door middel van dichten.

Benieuwd naar haar verhaal? Beluister dan mijn podcast!

 

Heb jij een vraag voor mij? Dat kan! Mail naar [email protected] en ik ga je vraag beantwoorden. We krijgen heel veel vragen binnen maar ik ga zeker mijn best doen om jouw vraag te beantwoorden. Benieuwd naar mijn andere podcasts? Neem dan een kijkje op mijn podcast pagina.

Plezier!