Het Level 7 Event


Ontdek de 7 levels naar weten én doen wat je écht wilt. Meer plezier. Meer voldoening. Meer vrijheid.

 

Ontdek wat je écht wilt / maak krachtige keuzes / stel doelen / durf ervoor te gaan / zet stappen

 

Eendaags event - Exclusief voor bevlogen vrouwen die NU willen weten wat ze écht willen in hun leven - en willen stoppen met het verspillen van hun tijd.

   
 

Waar verlang jij diep in je hart naar? Durf jij 'ja' te zeggen tegen jezelf en ben je er klaar voor om te ontdekken wat je het liefste wilt gaan doen?

Je bent van harte welkom op het Level 7 Event waar je het spel zult spelen dat je leven verandert. Ik leid je langs alle 7 levels die je moet doorlopen om aan de andere kant van het hek uit te komen: daar waar je hoofd en hart in balans zijn.

Misschien droom je zelfs stiekem van een eigen bedrijf

Maar weet je nog niet waarin? Het enige wat je zeker weet is dat je niet langer in je huidige baan wilt vastzitten ... De energie die je daarin kwijtraakt, wil je veel liever gebruiken om 'iets' te gaan doen met je passie en enthousiasme. Hoe zou het voor je zijn om je ondernemersdroom écht waar te maken?

Wat jij wilt, dat wil jou ook!

Succes in je leven heeft alles te maken met zelfkennis: Weten wat je sterk maakt en wat je hebt overwonnen. Als je dat weet kun je met vertrouwen kiezen voor jezelf en je verlangens en idealen. En kunnen tegenslag en weerstand - die onherroepelijk op je pad komen - je niet meer van je stuk brengen. Jij zet door en brengt je brandende verlangen in de praktijk!    
 

Er is plaats voor max. 125 bevlogen vrouwen

Wanneer: Donderdag 4 oktober 2018

Tijdstip: 10.00 - 17.00 uur

Waar: Zeewolde

Toegangsprijs: €125,- (incl. BTW)

Inclusief lunch en drankjes Met eigenzinnige talks van Margriet en krachtige oefeningen.

   
 

Ontdekken wat je écht wilt. Kiezen voor jezelf. Eindelijk stappen zetten. Je ontdekt 't op Het Level 7 Event.

 
"Ik had echt besloten om alleen te komen. Een dag voor mezelf, ik had er eerlijk gezegd niet al te veel verwachtingen bij. Nu ben ik zó blij dat ik gegaan ben. De baan waar ik mezelf al zolang van afvraag of dit het wel is, kwam opeens in een heel ander perspectief. Zoveel inspiratie, zoveel handvatten heb ik gehad, ik zie nu opeens veel meer mogelijkheden. Ik weet nog niet helemaal wat ik nu wil, het is inderdaad een proces, maar ik weet nu wél dat het tijd voor actie is. Dankjewel!"   - Aniek, 39 jaar, Oirschot
     
 

Dit event wordt je aangeboden door Margriet Spijksma

Margriet Spijksma is oprichter en directeur van Fablife, dat ze inmiddels samen met haar grote liefde runt. Haar missie is miljoenen vrouwen te inspireren om te gaan doen waar ze écht blij van worden. Ze is niet zomaar een coach. Haar klanten roemen haar non-conformistische aanpak.  

Margriet is auteur van het boek 'F*cking Fantastic' met daarin inspirerende verhalen uit haar eigen leven waarmee ze jou laat zien hoe ook jij meer geluk op je pad creëert. Haar belangrijkste les: opruimen - in alle gebieden van je leven.

 

Artikelen over Margriet verschenen o.a. eerder in De Telegraaf, AD, Margriet, Flair , Red Magazine, BN DeStem, Dagblad van het Noorden.