Margriet Spijksma

NIEUW Boek: F*cking Fantastic


Wil jij doen wat je écht wilt?

Dit boek laat je zien wat er gebeurt wanneer je eindelijk de sprong waagt en durft te gaan kiezen voor jezelf − omdat je niet anders kunt. F*cking Fantastic is geschreven door Margriet Spijksma, en gaat over haar eigen worstelingen en dromen om te bereiken wat ze wil. Zij overwon de tegenwerking en tegenslagen op haar pad en ontmoette uiteindelijk haar grote liefde, creëerde een succesvolle onderneming en werd moeder van twee kinderen.

F*cking Fantastic I ISBN 9789082619805
Uitgeverij Fablife
178 pagina’s full color I 1e druk november 2016
ACTIE! IN PLAATS VAN € 21,50 NU DEZE WEEK € 19,50 inclusief BTW & verzendkosten

Bestel nu jouw exemplaar Al die jaren wist ik niet wat ik wilde qua werk en ik was voortdurend aan het jobhoppen. Gek werd Marcus daarvan, net zo goed als ik. Dan stond ik huilend voor hem om zijn goedkeuring te vragen om ergens ontslag te nemen. ‘Ja,’ zuchtte hij dan. ‘En de hypotheek dan?’

Voor welke vrouwen dit boek is geschreven.

Dit boek is voor jou een must read als jij je herkent in een van deze uitspraken:

 • Ik weet zeker dat er meer in me zit, dat ik beter en anders kan. Alleen weet ik niet precies wát en hoe ik het dan moet doen.
 • Ik weet niet meer waarvoor ik het allemaal nog doe. Ik heb wel ideeën, maar ik mis de focus (en de energie!) om ze uit te voeren.
 • Ik durf van mezelf niet te zeggen waar ik goed in ben. Stiekem twijfel ik zelfs of ik überhaupt wel ergens goed in ben. Wie zit er nu op mij te wachten?

Herkenbaar?

Lees dan a.j.b. F*cking Fantastic en laat je inspireren om je leven te veranderen.

 • De schrijfster stond precies waar jij nu staat: in een leven dat het nét niet is. Iedereen om je heen lijkt succesvol, behalve jij. Is een gelukkig, rijk en vervullend leven dan niet voor jou weggelegd? Natuurlijk wel!
 • In Margriets herkenbare verhaal ontdek je waardoor het je nog niet is gelukt, simpelweg omdat je niet voor jezelf durft te gaan staan. Misschien houd jij ook jezelf klein en heb je − net als zij − relaties die niet goed voor je zijn. Margriet beschrijft wat er gebeurt zodra je in actie komt en keuzes gaat maken voor jezelf. Over de weg die zij heeft afgelegd om te komen waar ze nu is, vertelt ze in dit aangrijpende boek.

Dit is het verhaal van F*cking Fantastic

Ik had nog precies zeven minuten om naar de sportschool te gaan om mee te kunnen doen aan mijn spinningles. Er knapte iets in mij. Ik kon niet meer. Marcus pakte een koekenpan en smeet die op de inductiekookplaat. Onder de afzuigkap door keek hij mij recht aan: ‘Oké, maar út is út.’

Op haar zevenentwintigste heeft Margriet alles waar ze ooit van droomde: een relatie, een mooi appartement en een druk sociaal leven. Maar ze is niet gelukkig. Wanneer ze erachter komt dat ze jarenlang bedrogen is, verbrandt ze al haar schepen achter zich en maakt een lange reis naar Nieuw-Zeeland.

Toen ging de deur van het vliegtuigje open. Vlak voor we sprongen, schreeuwde Eric in mijn oor: ‘Let’s jump into your new life!’

Terug in Nederland begint haar zoektocht naar geluk, die haar tot in Bali brengt. Stap voor stap rekent ze af met spoken uit het verleden en ontdekt ze wat haar tegenhoudt om te gaan doen wat ze het liefste wil.

Wayan nam me ook mee naar haar goeroe. Het was uren rijden door de rijstvelden. Ze praatte veel met de chauffeur, maar mij keek ze nauwelijks aan en ze wuifde steeds met haar hand, alsof ze me weg wilde hebben. Het enige wat ze tegen me zei, wuivend met dat handje: ‘You? No focus.’

In F*cking Fantastic laat Margriet je met inspirerende verhalen uit haar eigen leven zien hoe ook jij meer geluk op je pad kunt creëren. Haar belangrijkste les: kiezen voor jezelf en opruimen – in alle gebieden van je leven.

‘Ik kan je helpen een nieuw bedrijf op te zetten,’ zei ze. De investering om haar in te huren was enorm, maar inmiddels luisterde ik meer naar mijn gevoel dan naar mijn hoofd, en mijn gevoel was sterk. Dit ging over ‘ja’ zeggen tegen mezelf.

Bestel nu jouw exemplaar


Dit zeggen andere vrouwen over het boek

 • “Wat herkenbaar! Heerlijk om te lezen hoe zij haar leven heeft omgegooid en haar eigen pad is gaan bewandelen. Een inspiratiebron voor mij om ook te gaan doen wat ik het allerliefste wil. Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Echt een aanrader!”
 • “Het was een verademing om het verhaal van Margriet te horen en dacht, er zijn dus meer vrouwen zoals ik.”
 • “Met tranen in mijn ogen heb ik de laatste bladzijde gelezen. Margriet vertelt heel persoonlijk haar verhaal. kwetsbaar en eerlijk. Het is haar levensverhaal en vertelt hoe ze is gekomen waar ze nu is. “
 • “Ik ben blij dat ik dit boek heb gelezen. Ben mij weer bewust wat ik belangrijk vind. Net zoals Margriet in haar boeks schrijft:”nu wil ik vrouwen wakker schudden: Ga doen wat je wilt, alles is mogelijk. En wees een voorbeeld voor je kinderen.”
 • “Zo leuk dat Margriet alles niet te zwaar maakt en je echt het gevoel geeft van ‘kom maar op!'”
 • “Heb dit boek op twee dagen uitgelezen, het leest als een trein. Tijdens het lezen betrapte ik mezelf erop dat ik enerzijds aan het popelen was om verder te lezen en anderzijds al spijt had over de moment dat het uitgelezen zou zijn. “

Over Margriet Spijksma

Margriet Spijksma is oprichter en directeur van Fablife, dat ze inmiddels samen met haar grote liefde Ralph runt. Haar missie is miljoenen vrouwen te inspireren om te gaan doen waar ze écht blij van worden. Ze is niet zomaar een coach. Haar klanten roemen haar non-conformistische aanpak en vergelijken haar met Oprah Winfrey. Margriet is auteur van de veel gedownloade e-books ‘Wat een kopje illy koffie mij leerde over geluk’ en ‘Jij een winstgevend bedrijf? Laat me niet lachen!’ Artikelen over Margriet verschenen eerder in Margriet, Flair en Red Magazine.

 • “Wat een prachtig inspirerend verhaal, mijn complimenten.”
 • “Ik herken me helemaal in je verhaal.”
 • “Je laat zien dat er altijd weer nieuwe kansen komen.”

Je vindt Margriet op Facebook, Instagram en Linkedin.

 • Facebok - Margriet Spijksma
 • Instagram - Margriet Spijksma
 • Linkedin - Margriet Spijksma