Ga je mee op avontuur

Al jaren hebben we het over ‘het nieuwe werken’. Ik ben dol op nieuw en ik ben dol op werken, dus echt iets voor mij zou je denken.

Maar ik heb helemaal mis. Want het nieuwe werken gaat daar helemaal niet over. Waar het wel over gaat? Je werkplek, je werktijden. Dat, je kent het wel. 

Toch weet ik zeker dat het nieuwe werken ergens anders over hoort te gaan, namelijk: 

  • Verdieping
  • Zingeving
  • Vooral echt blij worden van je werk

Waarom ik dat zo zeker weet? Ik heb in 10 jaar tijd zoveel mensen getraind om in de lift te stappen en een verdieping hoger te gaan. In hun leven. En in hun werk. Tienduizenden volgers op mijn social media kanalen, tienduizenden mensen op mijn e-maillijst en zoveel klanten die ik de afgelopen jaren persoonlijk sprak en aangaven dat hun baan niet bij hun pasten, zijn voor mij het bewijs. 

Daarom droom ik van de dag dat het nieuwe werken niet langer gaat over je werkplek en je werktijden. Maar dat het gaat over – in welke vorm dan ook – de mogelijkheid om alles uit jezelf te halen. Dat het in de lucht houden van de ballen, stress en werken voor de hypotheek niet langer de issues zijn. Er is namelijk zoveel meer. En het kan zó anders. Ik zie dat. Weet dat. En gun jou dat ook. 

Deze tijd van het jaar, waarin we overgaan van een oud levensjaar naar een nieuw jaar, is hét moment voor bezinning. Je leeft maar 1 keer. Ik wil je vragen: blijf je doen wat je nu doet? Of heb jij ook altijd dat ‘New year, new me’ gevoel? Ik hoop dat je het gaat doen. Kiezen. Voor dat, wat je misschien al heel lang uitstelt. Just go for it!

Voor mij persoonlijk is het een gewoonte geworden: ik wil altijd doorgroeien en voluit voor mijn groei gaan. Hard werken en vanuit mijn hart werken, gaan hand in hand samen. Ik ga voor wat ik écht wil. Ik leef vol passie mijn missie. En ik wil duizenden mensen trainen en inspireren dat óók te doen. Je leven wordt er zó mooi van! En ik spreek uit ervaring. (Lees de ervaringen van mijn klanten maar, als je wilt).

Ik geef nooit op. En ja, natuurlijk sta ik wel eens op zo’n punt. Toch blijf ik gaan voor waar ik het aller blijst van word. Ik weet als geen ander dat grote dingen klein beginnen. Door te blijven gaan, komt er ook zoveel geluk naar je toe. In mijn geval – wellicht heb je mijn boek F*cking Fantastic gelezen – begon 10 jaar geleden mijn nieuwe leven door ‘Een ogenblik die mijn hele leven veranderde en waardoor ik totaal opnieuw mijn balans moest vinden’. 

Afgelopen zomer wilde het ‘toeval’ dat de persoon met wie ik destijds dat ogenblik had – je kent hem als Bart uit mijn boek – mij weer mailde. Hij is een zeer succesvol ondernemer en natuurlijk hebben we elkaar weer ontmoet. Op dat moment hebben we besloten onze krachten en ervaringen te bundelen. Samen gaan wij iets moois neerzetten. 

En dat betekent een verandering. Ik ga mijn focus verleggen. Na jaren vol plezier vanuit mijn programma’s Level 7 en Jouw bedrijfsidee (ik was een van de eersten in Nederland met een online programma), kies ik nu voor kleine dingen. 

Klein is het nieuwe groot, wat mij betreft. 

Het is een feest om alleen maar te werken met de allerbesten. Mensen die mij inspireren, die in mij zien wat ik voel en mij vol passie helpen mij en mijn bedrijf naar een hoger level te brengen. Dit feest kan jij ook vieren. De kans ligt voor je. 

Of je nu starter bent of een ervaren ondernemer, of je nu producten of diensten in de wereld zet:  het gaat erom dat je een gelukkige ondernemer bent. Er is veel te leren en te ontdekken. Ik train zoveel bijzondere mensen. Zij hebben ambitie, vinden het vanzelfsprekend om zich te laten trainen zodat zij heel bijzondere dingen neerzetten en werken aan concrete en mooie doelen. 

Ik geloof dat als je de nummer 1 wilt worden in hetgeen dat jou op het lijf is geschreven, je ultiem succes zult hebben. In alle facetten van je leven. Succes en geluk begint bij het ‘willen’. 

Wil je met mij sparren zodat we samen ontdekken of mijn exclusieve 1-op-1 training dé training is om jou naar next level te helpen? Wil je quality time in alles wat je doet? Dus thuis én in je werk? Wil jij ’s avonds met een gevoel van trots voor jezelf, in slaap vallen? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvend gesprek met mij. Dan gaan we samen op avontuur. 

Ik verheug mij erop om je (vele) ideeën concreet te maken naar omzet. Want daar ben ik een kei in. Wist je dat?;)

Plezier,
Margriet

P.s. Ben je op zoek naar een mooi, origineel en life changing cadeau voor jezelf of iemand anders? Bestel dan snel Project Magic…