GA JIJ IN 2020

DOEN WAT JE

ÉCHT LEUK VIND?

2020

Yes! 2020… ben je er klaar voor?

De teller staat nu op 2020. Twintig is het getal dat je wakker wil maken om je leven te gaan leven wat er voor jou écht toe doet. Geldt dit ook voor jou?

Bij een nieuw jaar, wens je iedereen die je kent een fantastisch gelukkig en gezond nieuw jaar. Ik jou bij deze ook!

Een nieuw jaar voelt voor velen als een soort keerpunt: nu ga ik het anders doen! Alleen iedereen weet: er zit een verschil in willen of verlangen en daadwerkelijk doén. 

Je wilt écht meer gaan sporten, misschien een keer een mindfulness-training volgen, stoppen met roken, blijer zijn of misschien zelfs wel stoppen met je baan. Je wilt het. Maar doe je het ook? 

Heel eerlijk:  januari nodigt toch helemaal niet uit om te veranderen? Het regent, stormt en bliksemt nog net niet. Maar het solliciteert wel echt naar binnen blijven. Openhaard aan, joggingspak aan, boekje erbij, wat lekkers... Dus, willen we écht meer gaan sporten en afvallen en, en, en… ?

Net als de natuur, die nu ook in totale verstilling is, klinkt het toch veel logischer om juist in januari je verlangens tot groei en/of verandering bij jezelf te gaan zoeken, zodat die straks (in de lente) tot bloei kunnen komen? Zo gebeurt er in de bomen op dit moment heel veel, alleen zie je dat niet.

Waar het dus in mijn ogen, nu in januari, veel meer om zou moeten gaan, is investeren in de groei die je wilt. De juiste zaadjes planten voor jezelf, zodat je niet nóg een jaar voorbij laat gaan waarin je doet wat je niet wilt. Daar is je tijd te kostbaar voor, dat weet iedereen. Jij ook. 

Elke droom is een nieuw startschot.

Wat je zaait, zul je oogsten. Dat heb ik afgelopen jaar bij honderden van mijn klanten zien gebeuren. Zij bereikten steeds een nieuw level. Kozen er bewust voor om niet in de veiligheid te blijven van weten wat je hebt en wat je verdient. Zij verlangden om te groeien. Stapten uit hun comfortzone. En natuurlijk was dat spannend. Want: every level, a new devil. Verandering voelt onveilig, ongemakkelijk en zeer oncomfortabel. Herken je dat? 

Wat zou er gebeuren als je nu niet zou schakelen? Niet dat zaadje zou voor je groei zou planten? Niet in de lift zou stappen? Ga je dan doen wat je écht leuk vindt? Of blijf je bij het oude? 

Voor mij is het ondenkbaar om te berusten in iets. Ik wil groei. Anders weet ik dat ik uiteindelijk mezelf verlies. Dat weet ik uit ervaring en dat wil ik niet meer.

Dus… A new year, a new me!

Doen wat je écht wilt, belooft dat er never a dull moment is. Het vraagt van jou en mij dat je JA! blijft zeggen tegen waar je heel erg blij van wordt.

Nu al weet ik hoe ik mij aan het einde van het jaar 2020 ga voelen. Jij? Heb jij dezelfde glimlach als ik?;)

Doe het, doe het, doe het. Proost op 2020!

Plezier,
Margriet

P.s.: Wil je dit hele jaar dagelijks aan je nieuwe dromen en verlangens werken? Bekijk hier dan mijn video over hoe je dit kunt doen.

P.s.: Wil je een jaar lang 1-op-1 exclusief door mij getraind worden? Meld je hier aan voor een gesprek. Dan stappen we samen in de lift en gaan we naar het hogere niveau. And that’s a promise ;). Ik heb nog twee plekken dus meld je snel aan.

P.s.: Heb je altijd al mijn boeken willen hebben? Bestel jouw boek hier snel!