GOEDE
VOORNEMENS

Blog Headers-5

Wat apart toch dat een nieuw jaar ook zo een ander gevoel kan geven. Heb jij dat ook, dat 2020 zo anders voelt dan 2019? Ik word zelf blij van 2020. Wat er ook komt, het voelt gewoon heel erg te gek.

We zijn bijna al bijna op de helft van januari, is het je gelukt om vast te houden aan je goede voornemens? 

Nee?

Het is niet jouw fout.

De # 1 reden dat goede voornemens niet werken is omdat ze alleen op een "hoofd"-niveau worden gemaakt zonder een bewezen systeem om de beste resultaten te geven.

Je moet écht een belang voelen, wil je dat een goed voornemen slaagt. Zoals een vrouw kan stoppen met roken als ze graag een kind wil. Daar zit echt een hoger doel in, een sterk verlangen. Je voelt vast wat ik bedoel.

Mijn 2020 ben ik fris gestart. Geen druk, ik ben heel benieuwd wat dit jaar me gaat brengen. 
Als ik iets heel sterk heb is dat ik mijn dromen bescherm. Die laat ik niet gaan, die wuif ik niet weg en die denk ik niet (meer) kapot. Niets weerhoudt me er van om mijn nieuwe plannen te om te zetten in mooie fysieke resultaten. Letterlijk komen mijn dromen door de jaren heen - in een droom - bij me binnen. Dan word ik wakker en weet ik dat dit is wat ik ga doen.

Weet je, feit dat ik nu zo in het leven sta dat ik mijn dromen bescherm en daarmee super gecommitteerd ben deze waar te maken, geeft een super powervol gevoel. Er was een tijd dat ik mijn eigen beslissingen nam en zo gefrustreerd raakte dat de plannen die ik maakte niet lukten, meestal omdat ik niet genoeg doorpakte.

Ook liet ik de waan van de dag leek mijn beslissingen altijd over te nemen.

Herken je dit?

Het is alsof het leven zijn eigen plannen heeft waardoor je constant achter je eigen staart aan het jagen bent en je je afvraagt wat er is gebeurd.

Het goede nieuws is dat ik een nieuwe manier ontdekte om de controle terug te nemen en nu baas ben over mijn eigen leven!

Al deze inzichten en inspiratie (want er is werk aan de winkel als je gelukkig wilt zijn en je dromen waar wilt maken!) heb ik samen gebracht in mijn nieuwste werkboek: Project Magic.

De reacties die ik krijg op dit werkboek zijn ontroerend en overweldigend.

Het is simpel, voor je gaat slapen en afscheid neemt van de dag besteed je aandacht aan je dromen. Dan gaat de nacht erover heen en ontdek je dat je opvolgende dagen heel anders zijn.

Wil je dit ook meemaken? Klik dan hier om jouw Project Magic te bestellen. (nu nog met korting). Wil je er meer over weten? Klik dan hier voor meer ins & outs.

Ik geloof dat elke droom een doel is, en elk doel verdient het om een mooi doelpunt in te maken. Om te scoren… Die kick. Het wachten is altijd op jezelf.

Plezier!

Margriet

P.s. Wil je VOL en écht serieus 2020 als ondernemer groeien in het scoren in je doelen? Wil je nog veel meer doen waar je écht van houdt en daar impact mee hebben en goed verdienen? Deze maand heb ik nog 1 extra plek om zeer exclusief 1 - op - 1 met mij aan de slag te gaan en deel te nemen met mijn F*cking Fantastic Women Mastermind. Klik snel hier om een intake gesprek met mij in te plannen. Dan kijken we samen of en hoe ik jouw kan helpen voluit neer te zetten waar jij blij van wordt.