#9 Het antwoord op- ‘Ik wil graag afvallen, heb alles al geprobeerd, wanneer lukt het mij nu eens?”

Mijn naam is Margriet Spijksma van Fablife. Ik train vrouwen in weten en doen wat ze echt willen. Vandaag behandel ik de vraag van Simone;

 

‘Margriet ik weet heel goed wat ik wil, ik wil namelijk zo graag afvallen
en waarom lukt het me nu nooit?’.

 

Deze goede vraag, waar veel vrouwen mee kampen, kan kort door de bocht worden beantwoord met ‘stop met snoepen’ of met ‘neem een gezondheidscoach’. Ik vind echter dat je een relatie hebt met je lijf. Het is onze taak eruit te zien zoals je je voelt. Veel van de vrouwen die ik train die zijn gespannen, dat zie je terug aan de grote sjaal om hun nek en de foto’s op Facebook waarin het duidelijk is dat ze zichzelf eigenlijk niet willen laten zien. Gaat het dan wel goed met je?

 

De essentie zit hem in het feit waarom kom je aan? Level 7 in mijn trainingsprogramma in gaan doen wat je echt wilt, is lekker in je vel zitten. Hoe bereik je dat? Ik daag Simone en jou als luisteraar uit om bij jezelf te gaan kijken; hoe komt het dat ik dit doe? Daarnaast adviseer ik om een gelijkgestemde te vinden met wie je kan afspreken om dit samen te gaan doen. Beluister de podcast om de laatste tip ‘maak het klein’ goed toe te kunnen passen! En dan garandeer ik je dat je er woest aantrekkelijk uit gaat zien en ik vertel je dat je daarvoor niet dun hoeft te zijn, maar te zijn wie je wilt zijn. Veel luisterplezier!

 

Wat ga je ontdekken in deze negende podcast;

 

  • Kijk naar jezelf en bepaal waarom je aankomt
  • Zoek een gelijkgestemden om het mee samen te doen
  • Maak het klein
  • Het gaat niet om dik of dun, het gaat erom dat je bent wie je wilt zijn

 

[smart_track_player url=”http://traffic.libsyn.com/fablife/MSP-009.mp3″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true” ]

Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe podcastafleveringen! Abonneer je dan GRATIS op mijn kanaal!

 

Abonneer je gratis via iTunes! Abonneer je gratis via Android!