JA-NÚ-ARI - CHALLENGE
EEN FRISSE START MET HET JUISTE PLAN

Beeld je eens in: het is december 2022 en je kan tegen jezelf zeggen, dit was 100% mijn jaar! Ik heb eindelijk ontdekt en gedaan wat ik echt wilde doen. Ik heb nu rust in mijzelf gevonden en maak nu de mooiste dingen mee. De goede voornemens die afgelopen jaren niet gelukt zijn, hou ik nu vol. Ik ben erachter gekomen dat ik het compleet verkeerd aangepakt had. Maar ik heb nu anders leren kijken naar mijn goede voornemens, waardoor ze nu wel lukken.

Waarom dit nu ineens wel lukt? De JA-NÚ-ARI CHALLENGE heeft mij laten zien dat het anders kan. Dat hoef je niet alleen te doen, dat doen we samen. Graag laat ik jou zien hoe je het anders aan kan pakken, het is tijd om in actie te komen om:

  • je eigen leven mooi te maken
  • te gaan voor jezelf
  • je eigen verlangens waarheid te zien worden

Ja, nu wil ik mee doen!
Op Blue Monday 2022 gaan we van start met de JA-NÚ-ARI Challenge. Van 17 t/m 21 januari train ik jou hoe je de juiste doelen voor 2022 op kunt stellen en hoe je deze ook daadwerkelijk kunt bereiken. Ik heb er al heel veel zin in, jij ook?

JA-NÚ-ARI CHALLENGE

Stop met het verspillen van jouw kostbare jaren.
Tijd voor een frisse start met het juiste plan!

HERKEN JIJ JEZELF IN DE VOLGENDE PUNTEN?

 Jouw 'goede' voornemens zijn vooral dingen niet meer doen?

 Deze 'goede' voornemens zijn eigenlijk alweer mislukt?

 Je wilt je leven wel echt veranderen, maar je weet niet hoe? 

 Is jouw hoofd overvol?

 Ben jij klaar voor een frisse start, waarin ACTIE een onmiskenbaar begrip is? 

 Je bent klaar om eindelijk je nieuwe, stralende, fantastische zelf te zijn met een nieuwe koers in je leven?

TIK TAK: Het leven is kort, dit is jouw wake-up call!

ZEG DAN JA -NÚ!

EN DIT ZAL HET JOU OPLEVEREN

 Een goede basis, waardoor alles in je leven alleen nog maar mooier kan worden.

 Ontdekken hoe je met JA-NU-ARI goede voornemens tot een way of life gaat maken.

 Nieuwe manieren & creativiteit laten ontstaan.

 Je wordt bewust van je eigen grenzeloze kunnen en zijn.

 Een kleine stap, met impact op de rest van je leven.

2018-RaquelOttens-MargrietSpijksma--0S1A8197

Dat jij dit leest is geen toeval...

janu-visual

IK BEN KLAAR VOOR JA -NÚ!

Wat anderen zeggen

image
image (1)
image (2)