JOUW

BEDRIJFSIDEE

Ontdek in 7 maanden jouw bedrijfsidee en zet de eerste succesvolle stappen van jouw business.

Margriet O 0095

JOUW

BEDRIJFSIDEE

Ontdek in 7 maanden jouw bedrijfsidee en zet de eerste succesvolle stappen van jouw business.

Voor jezelf beginnen, dat is iets waar veel vrouwen van dromen. Jij ook?

Dan kan het zijn dat je bijvoorbeeld al een marketingcursus hebt gevolgd, een vakopleiding of zelfs een businessplan geschreven hebt. Misschien weet je (technisch gesproken) zelfs wel zo’n beetje wat je moet doen.

Maar het blijft een ver-van-je-bed-show.

Misschien heb je al eens geprobeerd een bedrijf te starten. Maar als je altijd veel verschillende ideeën hebt kan het lastig zijn om een duidelijke keuze te maken. En lukte het daardoor niet. Nu denk je: het lukt vast weer niet … Je twijfelt erover of je wel genoeg geld zou verdienen als je voor jezelf zou beginnen? Twijfels! Tja. In loondienst weet je precies wat je verdient. Maar als je zo blijft denken, verstrijken langzaam maar zeker de jaren. En dromen van een eigen bedrijf en het toch niet doen: dat vreet energie.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je voelt al heel lang dat je voor jezelf wilt beginnen maar stelt het keer op keer uit

 • Je vindt veel te veel dingen leuk waardoor je nooit tot een concrete actie komt

 • De ideeën tot nu toe hebben een houdbaarheid, na x periode wordt het saai en wordt er niks meer aan

 • Je bent klaar om voor een baas te werken

 • Je wilt vrijheid en voldoening ervaren

 • Je wilt niet langer leeglopen op wat je doet maar vol energie ‘s avonds thuiskomen

 • Je wilt een baan creëren waarin je je heel goed voelt met wat je verdient

 • Je bent klaar met het gevoel niet alles uit jezelf te halen

 • Je wilt later terug kunnen kijken op een fablife!

Margriet Spijksma - Fablife - Presenteren

- Pauline De Wilde - Presentatrice/Spreker/Dagvoorzitter

“Het programma van Margriet gaf me focus, een doel en gelijkgestemden om me heen met wie ik levenslang kan sparren. Van jongs af aan weet ik al dat ik op het podium wil staan. Ik ben dagvoorzitter, presentatrice en….wilde meer. Maar ik liet me door van alles en nog wat weerhouden om de stap naar spreker te maken. Tijdens het programma kreeg ik het LEF om deze stap te zetten en dit geeft energie en ruimte om nu als spreker aan de slag te gaan. Door deze focus krijg ik ook als dagvoorzitter opeens de klussen die ik graag wil.”

Wat houdt Jouw bedrijfsidee in?

Het kan zijn dat je een idee hebt maar het nog niet helemaal goed voelt. Je wilt niet de zoveelste coach of de zoveelste diëtist, de zoveelste interieurontwerper worden. Je wilt jou worden, een bedrijf die helemaal is wie jij bent! Een nummer 1 in wat jij het allerliefste doet. Dat vraagt om de juiste aanpak. Dat vraagt om heel duidelijk te gaan ontdekken wat het is wat jij de wereld te bieden hebt. Dat is wat we gaan ontdekken tijdens jouw bedrijfsidee.

Wanneer het idee staat gaan we verder aan de slag met het opzetten van jouw business. Hoe maak je een site die voor jou gaat werken, hoe trek je de juiste klanten aan, wat wordt jouw businessmodel, hoe voer je een klantgesprek?

Je ontdekt het allemaal door middel van trainingsvideo’s, to do's, sparringcalls en de livedagen. En het meest waardevolle is je doet het niet alleen. Je komt terecht in een gelijkgestemde groep businessvrouwen die met elkaar sparren, tips uitwisselen en meedenken. Je bouwt een netwerk op waar je ook na het programma iets aan hebt.

Wat houdt Jouw bedrijfsidee in?

Het kan zijn dat je een idee hebt maar het nog niet helemaal goed voelt. Je wilt niet de zoveelste coach of de zoveelste diëtist, de zoveelste interieurontwerper worden. Je wilt jou worden, een bedrijf die helemaal is wie jij bent! Een nummer 1 in wat jij het allerliefste doet. Dat vraagt om de juiste aanpak. Dat vraagt om heel duidelijk te gaan ontdekken wat het is wat jij de wereld te bieden hebt. Dat is wat we gaan ontdekken tijdens jouw bedrijfsidee.

Wanneer het idee staat gaan we verder aan de slag met het opzetten van jouw business. Hoe maak je een site die voor jou gaat werken, hoe trek je de juiste klanten aan, wat wordt jouw businessmodel, hoe voer je een klantgesprek?

Je ontdekt het allemaal door middel van trainingsvideo’s, opdrachten, coachingcalls en de livedagen. En het meest waardevolle is je doet het niet alleen. Je komt terecht in een gelijkgestemde groep businessvrouwen die met elkaar sparren, tips uitwisselen en meedenken. Je bouwt een netwerk op waar je ook na het programma iets aan hebt.

Hi, ik ben Margriet

magriet 10 ONLINE

Hi, ik ben Margriet

10 jaar geleden liep ik ook met het verlangen om voor mezelf te beginnen, maar ik had nog geen idee in wat. Altijd waren er wel ideeën. Altijd waren er dingen die ik leuk vond. Ik had een brede opleiding, brede interesse. Dit maakte dat ik nooit echt een stap nam.

Jaloers was ik op alle mensen die het wel deden. Die een passie hadden voor wat ze deden. In mijn ogen hadden zij altijd geluk. Ze hadden de middelen om ervoor te gaan, de juiste opleiding een mooi netwerk, en/of een familie die zelf ondernemend waren. En bovenal mensen om zich heen die ze steunden en motiveerden. Ik had alles behalve dat. Ik had alleen dat gevoel dat ik ‘iets moois’ wilde doen. Van betekenis wilde zijn en niet binnen kaders en regels hoefde te leven.

Fast forward nu…

Inmiddels bloeit mijn eigen bedrijf als nooit tevoren. Ik train duizenden vrouwen met succes te ontdekken wat je echt wilt. Een geluksfundament waar alles mee begint. Weten wat je echt wilt, geeft focus en koers en.. Een groot zwart gat, want hoe dan??!

Ik help je met Jouw Bedrijfsidee concreet te gaan en de eerste succesvolle stappen te zetten in het opzetten van jouw business.

Dit is wat Jouw bedrijfsidee je biedt

 • Je ontdekt wat je het allerliefste wilt, zonder je creativiteit te verliezen of dat het saai wordt.
 • Unieke kennis om jezelf, gewoon zoals jij bent, succesvol in de markt te brengen.
 • Super leuke klanten die naar jou toekomen (dus niet via allerlei vermoeiende aquisitie of netwerkbijeenkomsten).
 • Het zelfvertrouwen dat je ook daadwerkelijk goede bedragen voor je diensten kunt vragen.
 • Een aanbod ontwerpen waar jezelf ook verliefd op wordt.
 • De volledige basis van een florisant bedrijf waar jij naar verlangt, zoals: social media kennis, hoe klanten bij jou blijven en je een gezond bedrijf runt zonder uurtje-factuurtje te hoeven draaien.
 • En nog veel meer!
Margriet O 0338b
€4997,- 3500,- (excl. btw)

JOUW BEDRIJFSIDEE

 • 7 maanden toegang tot online omgeving
 • Per module persoonlijke trainingsvideo’s van Margriet + bijpassende to do's
 • Expert masterclasses in de online omgeving
 • 3 LIVE dagen met Margriet en andere Jouw bedrijfsidee business vrouwen
 • Om de week sparringcalls met mij en de groep
 • Inspiratie en feedback van de andere business vrouwen binnen de Jouw bedrijfsidee besloten Facebookgroep
 • Whatsapp groep met de mededeelneemsters zodat je samen kunt sparren

Start: 23 mei 2022. Wanneer je je nu aanmeldt, kun je direct in de online omgeving.
Duur: 7 maanden

Ik help je met Jouw Bedrijfsidee concreet te gaan en de eerste succesvolle stappen te zetten in het opzetten van jouw business.

Reviews

wat anderen zeggen

LORA

      

"Het programma heeft mij zoveel meer opgeleverd dan alleen een bedrijfsidee."

Jouw bedrijfsidee heeft mij zoveel opgeleverd. Ik heb het vertrouwen in mijzelf gevonden en de bevestiging dat ik de juiste keuze maakt. Mijn relatie met geld en mijn eigenwaarde is veranderd. Ik heb een concreet bedrijfsidee van waaruit ik mijn leven lang verder kan bouwen. Mijn diensten staan en ik weet hoe ik het commercieel aan kan pakken met upsell. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit weer terug ga in een vaste baan. Er valt een last van mijn schouder en ervaar een vrijheid. Alles stroomt weer, mijn creativiteit komt weer op gang en het voelt zinvol wat ik doe en waaraan ik aan het bouwen ben. Het programma heeft mij zoveel meer opgeleverd dan alleen een bedrijfsidee.

- Lora Eijgelshoven
Deelneemster JBI 2021

Simone

      

"Het is gelukt! Een zaak die veel dichter bij mijn hart ligt en 4x meer omzet maakt"

Ik had een goedlopend ontbijt- en lunchcafe In de binnenstad van Utrecht. Maar het voelde te klein. Lange, drukke werkweken en toch weinig inkomen. Margriet heeft me door haar vertrouwen en gerichte adviezen enorm geholpen om houvast te krijgen in mijn overtuiging. Ik kon beter, mooier, grootser! In de maanden waarin ik JBI volgde, transformeerde mijn geloof en nog geen jaar later had ik een nieuw bedrijf. Een pop-up restaurant op een bouwterrein midden in een opnieuw te ontwikkelen gebied in Utrecht. Mijn omgeving verklaarde me echt voor gek, wie doet er nou zo iets? Maar het is gelukt! Een zaak die veel dichter bij mijn hart ligt, vier keer meer omzet maakt en mij het vertrouwen heeft gegeven dat het ook nu weer mag doorgroeien en er nog meer dromen tot leven komen.

Simone Babeliowsky
www.dekwekerijutrecht.nl

Kopie van Review 150x150

      

"Ik doe nu waar ik elke dag blij van wordt én ik verdien er goed geld mee."

Mijn baan als docente stond mij zo tegen. Ik wilde iets anders maar had geen idee hoe dan? Ergens wilde ik al zólang voor mezelf, maar in wat dan?

Margriet kwam op het juiste moment. Ik wilde meer uit me halen wat er in zit. In het begin had ik nog heel veel dingen ik leuk vond. Margriet bracht me tot mijn kern, en hielp me in het zadel.

Nu doe ik elke dag waar ik zo blij van wordt. Mensen blij maken op onze boerderij met lekkere dingen. En ja… Ik had het niet durven hoven, maar ik verdien er goed mijn geld mee!
I created it!

- Lilianne van Wijnsbergen
www.lilycakes.nl

Schermafbeelding 2021-10-15 om 13.22.22

      

"Ik ben veel happier geworden en dat merkt ook mijn directe omgeving."

Ik wist al vrij zeker dat ik voor mezelf wilde beginnen en ongeveer waarin, maar echt concreet was het nog lang niet. Ik heb mijn bedrijfsidee gevonden en het programma heeft me structuur gegeven. Met vallen en opstaan heb ik mijn bedrijf van de grond gekregen. Mijn angst om zichtbaar te zijn heb ik overwonnen. Door gewoon te dóen heb ik ervaren dat die angst niet nodig is. 
 
Ik geniet van de vrijheid en dat ik doe wat ik het allerleukste vind. Ik ben veel happier geworden en dat merkt ook mijn directe omgeving. Er komen veel dingen kijken bij het ondernemerschap. Van Margriet heb ik zoveel waardevolle tips gekregen. Maar vooral heel veel inspiratie en motivatie. Mijn bedrijf is onderdeel van mij geworden. There's no way back. 

Sara Bloemendal
www.bloemendalinterieur.nl

Marian van de Bult

      

"Zonder Margriet had ik mijn droom niet geleefd."

Ik wist dat als ik niets zou doen, mijn droom nooit werkelijkheid zou worden. Daarom besloot ik Jouw bedrijfsidee te volgen. Bij de start had ik niet helder wat ik precies wilde qua bedrijf. Margriet heeft mij op een heel enthousiaste en inspirerende manier geholpen om mijn bedrijf vorm te geven. Ze nam me echt stap voor stap mee in het hele proces. Ik vond het heel prettig om me zelf te ontwikkelen en te zien dat mijn bedrijf daarmee ook ontwikkelt, want ik bén mijn bedrijf! Zonder Margriet had ik mijn droom niet geleefd en was mijn bedrijf er niet geweest.

- Marjan van de Bult
www.gelukfabriek.nl

Monique Ligthart

      

"Het programma geeft veel meer waarde dan het bedrag wat je investeert."

De live dagen, face-to-face diepgang, gelijkgestemde vrouwen en de Q&A’s het heeft er allemaal voor gezorgd dat het vuur in mij is aangewakkerd. Ik kijk nog meer naar de positieve kant dan ik al deed, heb meer vertrouwen in mezelf en weet dat ik in staat ben om mijn eigen bedrijf op te starten en dat het niet altijd perfect hoeft en kan. Margriet haar nuchtere stijl, de openheid en het vertrouwen dat ze je geeft helpen hier enorm bij. Ze is altijd bereid om ieders vragen te beantwoorden en staat open om je echt te helpen. Ik ben dankbaar dat ik Margriet ben tegengekomen.

- Monique Ligthart-Hauwert
www.unique.mom

Reviews

wat anderen zeggen

"Het is gelukt! Een zaak die veel dichter bij mijn hart ligt en 4x meer omzet maakt"

Ik had een goedlopend ontbijt- en lunchcafe In de binnenstad van Utrecht. Maar het voelde te klein. Lange, drukke werkweken en toch weinig inkomen. Margriet heeft me door haar vertrouwen en gerichte adviezen enorm geholpen om houvast te krijgen in mijn overtuiging. Ik kon beter, mooier, grootser! In de maanden waarin ik JBI volgde, transformeerde mijn geloof en nog geen jaar later had ik een nieuw bedrijf. Een pop-up restaurant op een bouwterrein midden in een opnieuw te ontwikkelen gebied in Utrecht. Mijn omgeving verklaarde me echt voor gek, wie doet er nou zo iets? Maar het is gelukt! Een zaak die veel dichter bij mijn hart ligt, vier keer meer omzet maakt en mij het vertrouwen heeft gegeven dat het ook nu weer mag doorgroeien en er nog meer dromen tot leven komen.
- Simone Babeliowsky
www.dekwekerijutrecht.nl

"Ik doe nu waar ik elke dag blij van wordt én ik verdien er goed geld mee."

Mijn baan als docente stond mij zo tegen. Ik wilde iets anders maar had geen idee hoe dan? Ergens wilde ik al zólang voor mezelf, maar in wat dan?.

Margriet kwam op het juiste moment. Ik wilde uit me halen wat er in zit. In het begin had ik nog heel veel dingen ik leuk vond. Margriet bracht me tot mijn kern, en hielp me in het zadel. Nu doe ik elke dag waar ik zo blij van wordt. Mensen blij maken op onze boerderij met lekkere dingen. En ja… Ik had het niet durven hoven, maar ik verdien er goed mijn geld mee!
I created it!

- Lilianne van Wijnsbergen
- www.lilycakes.nl

"Ik ben veel happier geworden en dat merkt ook mijn directe omgeving."

Ik wist al vrij zeker dat ik voor mezelf wilde beginnen en ongeveer waarin, maar echt concreet was het nog lang niet. Ik heb mijn bedrijfsidee gevonden en het programma heeft me structuur gegeven. Met vallen en opstaan heb ik mijn bedrijf van de grond gekregen. Mijn angst om zichtbaar te zijn heb ik overwonnen. Door gewoon te dóen heb ik ervaren dat die angst niet nodig is. 
 
Ik geniet van de vrijheid en dat ik doe wat ik het allerleukste vind. Ik ben veel happier geworden en dat merkt ook mijn directe omgeving. Er komen veel dingen kijken bij het ondernemerschap. Van Margriet heb ik zoveel waardevolle tips gekregen. Maar vooral heel veel inspiratie en motivatie. Mijn bedrijf is onderdeel van mij geworden. There's no way back. 
- Sara Bloemendal
www.bloemendalinterieur.nl

"Zonder Margriet had ik mijn droom niet geleefd."

Ik wist dat als ik niets zou doen, mijn droom nooit werkelijkheid zou worden. Daarom besloot ik Jouw bedrijfsidee te volgen. Bij de start had ik niet helder wat ik precies wilde qua bedrijf. Margriet heeft mij op een heel enthousiaste en inspirerende manier geholpen om mijn bedrijf vorm te geven. Ze nam me echt stap voor stap mee in het hele proces. Ik vond het heel prettig om me zelf te ontwikkelen en te zien dat mijn bedrijf daarmee ook ontwikkelt, want ik bén mijn bedrijf! Zonder Margriet had ik mijn droom niet geleefd en was mijn bedrijf er niet geweest.

- Marjan van de Bult
www.gelukfabriek.nl

"Het programma geeft veel meer waarde dan het bedrag wat je investeert."

De live dagen, face-to-face diepgang, gelijkgestemde vrouwen en de Q&A’s het heeft er allemaal voor gezorgd dat het vuur in mij is aangewakkerd. Ik kijk nog meer naar de positieve kant dan ik al deed, heb meer vertrouwen in mezelf en weet dat ik in staat ben om mijn eigen bedrijf op te starten en dat het niet altijd perfect hoeft en kan. Margriet haar nuchtere stijl, de openheid en het vertrouwen dat ze je geeft helpen hier enorm bij. Ze is altijd bereid om ieders vragen te beantwoorden en staat open om je echt te helpen. Ik ben dankbaar dat ik Margriet ben tegengekomen.

- Monique Ligthart-Hauwert
www.unique.mom

"Ik heb mijn bedrijfsidee gevonden en het is zelfs groter geworden dan ik van te voren had gedacht."

Jouw bedrijfsidee heeft mij zoveel opgeleverd. Ik heb het vertrouwen in mijzelf gevonden en de bevestiging dat ik de juiste keuze maakt. Mijn relatie met geld en mijn eigenwaarde is veranderd. Ik heb een concreet bedrijfsidee van waaruit ik mijn leven lang verder kan bouwen. Mijn diensten staan en ik weet hoe ik het commercieel aan kan pakken met upsell. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit weer terug ga in een vaste baan. Er valt een last van mijn schouder en ervaar een vrijheid. Alles stroomt weer, mijn creativiteit komt weer op gang en het voelt zinvol wat ik doe en waaraan ik aan het bouwen ben. Het programma heeft mij zoveel meer opgeleverd dan alleen een bedrijfsidee.

- Lora
Deelneemster JBI 2021

Dit krijg je allemaal

In 7 maanden gaan we jouw droom werkelijkheid maken. Je gaat eindelijk doen waar je al zolang naar verlangt; voor jezelf beginnen. Je ontdekt jouw bedrijfsidee. Een idee dat helemaal bij je past en staat als een huis. Én je zet de eerste succesvolle stappen van jouw business, zodat je na 7 maanden een stevige fundering hebt voor jouw onderneming.

Programma

7 maanden toegang tot 5 belevenissen

Het programma is opgebouwd rond 5 belevenissen (modules) waarin je telkens een nieuwe belevenis doorloopt. In 7 intensieve kippenvel-maanden creëer jij een afgerond bedrijfsidee en breng je dat in de praktijk. Een idee dat helemaal bij jou past en jou de innerlijke zekerheid geeft dat het goed is. Je mag beginnen met je nieuwe leven wanneer jij wilt.

In belevenis 1 ga je ontdekken wat jouw bedrijfsidee is
In belevenis 2 train ik jou hoe je jouw perfecte klant kunt vinden en benaderen
In belevenis 3 ga je ontdekken welke manier van ondernemen bij jou past
In belevenis 4 ontdek je hoe je op een manier, die voor jou werkt, jezelf en je product/dienst aan de wereld kunt gaan aanbieden
In belevenis 5 ga je je geldstroom consistent en structureel opbouwen

Naast de belevenissen vind je in de online omgeving masterclasses van experts op hun vakgebied over o.a. boekhouding, social media, Facebook adverteren, videomarketing.

Margriet O 0281

Ontmoeten

3 live dagen

We gaan elkaar ontmoeten tijden 3 livedagen! Met alle deelnemers van Jouw bedrijfsidee komen we samen tijdens deze super inspirerende dagen. Je krijgt de mogelijkheid om in real life met mij te sparren. Je ontmoet ook de andere vrouwen die deelnemen aan het programma, wat ontzettend waardevol is. Je leert van elkaar en er ontstaan vriendschappen. Je bouwt een netwerk op waar je ook na het programma iets aan hebt.

Margriet Spijksma - Live Event 26 september Breda

Online

Om de week sparringcalls

We spreken elkaar om de week tijdens de Q&A. Je kunt vragen stellen en ontdekt waardevolle inzichten in de antwoorden op de vragen van de andere vrouwen. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem. De Q&A's worden opgenomen en deze kun je later terug luisteren.

Margriet Spijksma - Fablife - Vind jij je werk ook zo'n onzin?

Sparren

Toegang tot een besloten community

Dit is een private community waarin je – in een positieve, ondersteunende sfeer – je ervaringen deelt, vragen stelt en tips uitwisselt. Stel je vragen aan Margriet of de andere deelnemers. Deelnemers aan vorige Fablife trainingen zijn hier laaiend enthousiast over. Waar anders vind je zoveel vrouwen die met hetzelfde bezig zijn als jij?

Tijdens het programma word je daarnaast gekoppeld aan buddies waar je regelmatig buddycalls mee hebt. Je kunt van elkaar leren en elkaar motiveren.

L7-11-1024x682-1024x682

Dit heb jij bereikt

Aan het einde van het programma

JE WEET WAARIN
JIJ WILT ONDERNEMEN

Nooit meer het gevoel hebben, wat wil ik nu, waar ligt mijn kracht? Je hebt eindelijk ontdekt wat jouw bedrijfsidee is. Een idee wat helemaal bij jou past en waardoor je iedere dag met een grote glimlach aan de slag gaat.

DE EERSTE STAPPEN
ZIJN GEZET

De eerste stappen zetten om je bedrijf op te starten zijn het moeilijkste. Er is altijd wel een excuus om niet te beginnen. Tijdens dit programma niet! We gaan concreet aan de slag met de start van jouw business. Je bouwt een stevige fundering voor een succesvol bedrijf.

HEB JE EEN GROTE GROEP
BUSINESS VROUWEN ONTMOET

Je komt terecht in een gelijkgestemde groep business vrouwen waarmee je kunt sparren, elkaar kunt versterken en kunt leren van elkaars kennis en ervaring. Je bouwt een netwerk op waar je ook na het programma profijt van hebt!

Laat je inspireren

zij deden mee

Lyliane
Lilycakes.nl - Taartenworkshops

Ik doe elke dag waar ik zo blij van wordt. Mensen blij maken op onze boerderij met lekkere dingen. En ja... Ik had het niet durven hopen, maar ik verdien er goed mijn geld mee! I created it!

Ik heb nooit durven dromen dat ik van mijn passie mijn werk zou kunnen maken. Iedere dag bezig zijn met wat ik het allerliefste doe is een droom. Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen.

Het programma van Margriet gaf me focus, een doel en gelijkgestemden om me heen met wie ik levenslang kan sparren. Ik krijg als dagvoorzitter en spreker de klussen die ik graag wil.

Kan ik je helpen

Ben je enthousiast maar heb je nog vragen of twijfels?

Geen probleem! Ik help je graag verder.
Vul het formulier in via onderstaande knop en ik maak een belafspraak met je.

Margriet O 0030 (1)

Dit zijn de

meest gestelde vragen

Margriet O 0338b
€4997,- 3500,- (excl. btw)

JOUW BEDRIJFSIDEE

 • 7 maanden toegang tot de online omgeving
 • Per module persoonlijke trainingsvideo’s van Margriet + bijpassende to do's
 • Expert masterclasses in de online omgeving
 • 3 LIVE dagen met Margriet en andere Jouw bedrijfsidee business vrouwen
 • Om de week sparringcalls met mij en de groep
 • Inspiratie en feedback van de andere business vrouwen binnen de Jouw bedrijfsidee besloten Facebookgroep
 • Whatsapp groep met de mededeelneemsters

Start: 23 mei 2022. Meld je nu aan en ontvang direct toegang tot de online omgeving.
Duur: 7 maanden

Ik help je met Jouw Bedrijfsidee concreet te gaan en de eerste succesvolle stappen te zetten in het opzetten van jouw business.