Early bird korting: Meld je nu aan en ontvang €300,- korting

Klaar om jouw bedrijfsidee te ontdekken en de eerste succesvolle stappen te zetten in het opzetten van jouw business?

Ja, ik wil meedoen!

Klaar om jouw bedrijfsidee te ontdekken en de eerste succesvolle stappen te zetten in het opzetten van jouw business?

Ja, ik wil meedoen!

Voor jezelf beginnen, dat is iets waar veel vrouwen van dromen. Jij ook?

Dan kan het zijn dat je bijvoorbeeld al een marketingcursus hebt gevolgd, een vakopleiding of zelfs een businessplan geschreven hebt. Misschien weet je (technisch gesproken) zelfs wel zo’n beetje wat je moet doen.

Maar het blijft een ver-van-je-bed-show.

Misschien heb je al eens geprobeerd een bedrijf te starten. Maar als je altijd veel verschillende ideeën hebt kan het lastig zijn om een duidelijke keuze te maken. En lukte het daardoor niet. Nu denk je: het lukt vast weer niet …   Je twijfelt erover of je wel genoeg geld zou verdienen als je voor jezelf zou beginnen? Twijfels! Tja. In loondienst weet je precies wat je verdient. Maar als je zo blijft denken, verstrijken langzaam maar zeker de jaren. En dromen van een eigen bedrijf en het toch niet doen: dat vreet energie.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je voelt al heel lang dat je voor jezelf wilt maar stelt het keer op keer uit
 • Je vindt veel te veel dingen leuk waardoor je nooit tot een concrete actie komt
 • De ideeën tot nu toe hebben een houdbaarheid, na x periode wordt het saai en wordt er niks meer aan
 • Je bent klaar om voor een baas te werken
 • Je wilt vrijheid en voldoening ervaren
 • Je wilt niet langer leeglopen op wat je doet maar vol energie ‘s avonds thuiskomen
 • Je wilt een baan wilt creëren waarin je je heel goed voelt met wat je verdient
 • Je bent klaar met het gevoel niet alles uit jezelf te halen
 • Je wilt later terug kunnen kijken op een fablife!


Pauline de Wilde – Presentatrice/spreker/dagvoorzitter
www.paulinedewilde.com

“Het programma van Margriet gaf me focus, een doel en gelijkgestemden om me heen met wie ik levenslang kan sparren. Van jongs af aan weet ik al dat ik op het podium wil staan. Ik ben dagvoorzitter, presentatrice en….wilde meer. Maar ik liet me door van alles en nog wat weerhouden om de stap naar spreker te maken. Tijdens het programma kreeg ik het LEF om deze stap te zetten en dit geeft energie en ruimte om nu als spreker aan de slag te gaan. Door deze focus krijg ik ook als dagvoorzitter opeens de klussen die ik graag wil.”

Wat houdt Jouw bedrijfsidee in?

Het kan zijn dat je een idee hebt maar het nog niet helemaal goed voelt. Je wilt niet de zoveelste coach of de zoveelste diëtist, de zoveelste interieurontwerper worden. Je wilt jou worden, een bedrijf die helemaal is wie jij bent! Een nummer 1 in wat jij het allerliefste doet. Dat vraagt om de juiste aanpak. Dat vraag om heel duidelijk te gaan ontdekken wat het is wat jij de wereld te bieden hebt. Dat is wat we gaan ontdekken tijdens jouw bedrijfsidee.

Wanneer het idee staat gaan we verder aan de slag met het opzetten van jouw business. Hoe maak je een site die voor jou gaat werken, hoe trek je de juiste klanten aan, wat wordt jouw businessmodel, hoe voer je een klantgesprek?

Je ontdekt het allemaal door middel van trainingsvideo’s, opdrachten, coachingcalls en de livedagen. En het leuke is je doet het niet alleen. Je komt terecht in een gelijkgestemde groep businessvrouwen die met elkaar sparren, tips uitwisselen en meedenken. Je bouwt een netwerk op waar je ook na het programma iets aan hebt.

Hi, ik ben Margriet

10 jaar geleden liep ik ook met het verlangen om voor mezelf te beginnen, maar ik had nog geen idee in wat. Altijd waren er wel ideeën. Altijd waren er dingen die ik leuk vond. Ik had een brede opleiding, brede interesse. Dit maakte dat ik nooit echt een stap nam.

Jaloers was ik op alle mensen die het wel deden. Die een passie hadden voor wat ze deden. In mijn ogen hadden zij altijd geluk. Ze hadden de middelen om ervoor te gaan, de juiste opleiding een mooi netwerk, en/of een familie die zelf ondernemend waren. En bovenal mensen om zich heen die ze steunden en motiveerden. Ik had alles behalve dat. Ik had alleen dat gevoel dat ik ‘iets moois’ wilde doen. Van betekenis wilde zijn en niet binnen kaders en regels hoefde te leven.

Fast forward nu…

Inmiddels bloeit mijn eigen bedrijf als nooit tevoren. Ik train duizenden vrouwen met succes te ontdekken wat je echt wilt. Een geluksfundament waar alles mee begint. Weten wat je echt wilt, geeft focus en koers en.. Een groot zwart gat, want hoe dan??!
Ik help je met Jouw Bedrijfsidee concreet te gaan en de eerste succesvolle stappen te zetten in het opzetten van jouw business.

Dit is wat Jouw bedrijfsidee je biedt

 • Je ontdekt wat je het allerliefste wilt, zonder je creativiteit te verliezen of dat het saai wordt.
 • Unieke kennis om jezelf, gewoon zoals jij bent, succesvol in de markt te brengen.
 • Super leuke klanten die naar jou toekomen (dus niet via allerlei vermoeiende aquisitie of netwerkbijeenkomsten).
 • Het zelfvertrouwen dat je ook daadwerkelijk goede bedragen voor je diensten kunt vragen.
 • Een aanbod ontwerpen waar jezelf ook verliefd op wordt.
 • De volledige basis van een florisant bedrijf waar jij naar verlangt, zoals: social media kennis, hoe klanten bij jou blijven en je een gezond bedrijf runt zonder uurtje-factuurtje te hoeven draaien.
 • En nog veel meer!

Durf voor jezelf te kiezen en maak eindelijk je dromen waar. Schrijf je nu in en start op 21 maart samen met een gelijkgestemde groep businessvrouwen.

€3500 €3200
JOUW BEDRIJFSIDEE

 • 7 maanden toegang tot 5 belevenissen waarin je jouw bedrijfsidee gaat ontdekken en de eerste stappen zet in de start van jouw business
 • Per module persoonlijke trainingsvideo’s van Margriet + bijpassende opdrachten 
 • 3 LIVE dagen met Margriet en andere Jouw bedrijfsidee business vrouwen
 • Om de week coachingcalls met mij en de groep
 • Inspiratie en feedback van de andere business vrouwen binnen de Jouw bedrijfsidee besloten Facebookgroep
 • Whatsapp groep met de mededeelneemsters zodat je samen kunt sparren

Start: 21 maart
Duur:
7 maanden

Je krijgt alvast toegang tot de online belevenissen. De groepssessies gaan van start vanaf 21 maart. LET OP: Er zijn maar 30 plekken beschikbaar. Dus mis deze kans niet!

Ja, ik wil me aanmelden!

Wat anderen zeggen over jouw bedrijfsidee

Zonder Margriet had ik mijn droom niet geleefd. Ik wist dat als ik niets zou doen, mijn droom nooit werkelijkheid zou worden. Daarom besloot ik Jouw bedrijfsidee te volgen. Bij de start had ik niet helder wat ik precies wilde qua bedrijf. Margriet heeft mij op een heel enthousiaste en inspirerende manier geholpen om mijn bedrijf vorm te geven. Ze nam me echt stap voor stap mee in het hele proces. Ik vond het heel prettig om me zelf te ontwikkelen en te zien dat mijn bedrijf daarmee ook ontwikkelt, want ik bén mijn bedrijf! Zonder Margriet had ik mijn droom niet geleefd en was mijn bedrijf er niet geweest.

Marjan van de Bult
www.gelukfabriek.nl

Het programma geeft veel meer waarde dan het bedrag wat je investeert. De live dagen, face-to-face diepgang, gelijkgestemde vrouwen en de Q&A’s het heeft er allemaal voor gezorgd dat het vuur in mij is aangewakkerd. Ik kijk nog meer naar de positieve kant dan ik al deed, heb meer vertrouwen in mezelf en weet dat ik in staat ben om mijn eigen bedrijf op te starten en dat het niet altijd perfect hoeft en kan. Margriet haar nuchtere stijl, de openheid en het vertrouwen dat ze je geeft helpen hier enorm bij. Ze is altijd bereid om ieders vragen te beantwoorden en staat open om je echt te helpen. Ik ben dankbaar dat ik Margriet ben tegengekomen.

Monique Ligthart-Hauwert
www.unique.mom

Door Jouw bedrijfsidee ging ik mijn leven van een hele andere kant bekijken. Het heeft letterlijk mijn ogen doen openen. Ik ging geen keuzes meer maken met mijn hoofd, maar vanuit mijn gevoel. Mijn bedrijf komt nu voort uit mijn passie, dingen waar ik zelf het meest blij van word. Het was de investering meer dan waard. Het heeft mijn leven echt veranderd. 

Ik vond het heel fijn om met Margriet te werken. Margriet is direct, doorvoelend, liefdevol en doortastend. Voor alle vrouwen die nog twijfelen: Kies voor jezelf! Je hebt maar 1 leven, maak daar het mooiste van!

Sijtske Deinum
www.createyourdreamlife.nl

€300 Early Bird korting 

Je bent nog op tijd voor de early bird korting. Wanneer je je voor 10 maart aanmeldt betaal je geen €3500 maar €3200

Dit krijg je allemaal

7 maanden toegang tot 5 belevenissen
Het programma is opgebouwd rond 5 belevenissen (modules) waarin je telkens een nieuwe belevenis doorloopt. In 7 intensieve kippenvel-maanden creëer jij een afgerond bedrijfsidee en breng je dat in de praktijk. Een idee dat helemaal bij jou past en jou de innerlijke zekerheid geeft dat het goed is. Je mag beginnen met je nieuwe leven wanneer jij wilt.

In belevenis 1 ga je ontdekken wat jouw bedrijfsidee is.
In belevenis 2 gaan we opzoek naar jouw ideale klant.
In belevenis 3 gaan we ontdekken wat jouw businessmodel wordt en in welke vorm je gaat ondernemen
In belevenis 4 leer je hoe je ervoor kunt gaan en jezelf kunt laten zien. Je leert angsten overwinnen en o.a. klantgesprekken te voeren.
In belevenis 5 gaan we het hebben over geld. Leer je hoe je jezelf kunt promoten en (goed) betalende klanten kunt krijgen.

Margriet Spijksma Verdiepingsdag Level 7

3 Livedagen
We gaan elkaar ontmoeten tijden 3 livedagen! Met alle deelnemers van Jouw bedrijfsidee komen we samen tijdens deze super inspirerende dagen. Je krijgt de mogelijkheid om in real life met mij te sparren. Je ontmoet ook de andere vrouwen die deelnemen aan het programma, wat ontzettend waardevol is. Je leert van elkaar en er ontstaan vriendschappen. Je bouwt een netwerk op waar je ook na het programma iets aan hebt.

Om de week coachingcalls
We spreken elkaar om de week tijdens de Q&A. Je kunt vragen stellen en leren van de vragen van de andere vrouwen. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem. De Q&A's worden opgenomen en deze kun je later terug luisteren.

Toegang tot een besloten community
Dit is een besloten private community waarin je – in een positieve, ondersteunende sfeer – je ervaringen deelt, vragen stelt en tips uitwisselt. Stel je vragen aan Margriet of de andere deelnemers. Ook doet Margriet hier regelmatig een Live Sessie. Deelnemers aan vorige Fablife trainingen zijn hier laaiend enthousiast over. Waar anders vind je zoveel vrouwen die met hetzelfde bezig zijn als jij?

Aan het eind van het programma heb je dit bereikt

1. Je weet waarin jij wilt ondernemen.

Nooit meer het gevoel hebben, wat wil ik nu, waar ligt mijn kracht? Je hebt eindelijk ontdekt wat jouw bedrijfsidee is. Een idee wat helemaal bij jou past en waardoor je iedere dag met een grote glimlach aan de slag gaat.

2. Je hebt de eerste stappen gezet bij het opzetten van jouw business

De eerste stappen zetten om je bedrijf op te starten zijn het moeilijkste. Er is altijd wel een excuus om niet te beginnen. Tijdens dit programma niet! We gaan concreet aan de slag met de start van jouw business. Je bouwt een stevige fundering voor een succesvol bedrijf.

3. Je hebt een groep business vrouwen ontmoet.

Je komt terecht in een gelijkgestemde groep business vrouwen waarmee je kunt sparren, elkaar kunt versterken en kunt leren van elkaars kennis en ervaring. Je bouwt een netwerk op waar je ook na het programma profijt van hebt!

FAQ

Wanneer start Jouw bedrijfsidee?
Je krijg direct toegang tot de online belevenissen. De groepssessies starten 21 maart.

Hoeveel tijd zal het programma mij kosten?
Het programma is opgebouwd in kleine stappen zodat je het makkelijk naast je dagelijkse leven kunt combineren. Om de week zijn er Q&A-sessies van een uur en er is drie keer een live dag. Ik zou adviseren om een halve dag per week te reserveren voor Jouw bedrijfsidee. De tijd die je er nu aan besteed ga je later terugverdienen in tijd, omzet en klanten.

Ik speel momenteel Level 7, is er niet te veel overlap?
Nee. De eerste belevenis gaat over het ontdekken en specifiek maken van Jouw bedrijfsidee. De andere 4 modules gaan over het daadwerkelijk opzetten van jouw business. Daarnaast start je in dit programma tegelijk met een groep businessvrouwen. Zo zit je precies in dezelfde fase en kun je met elkaar sparren. Je bouwt een netwerk op waar je ook na het programma wat aan hebt.

Ik heb al een idee waarin ik wil ondernemen, is het programma geschikt voor mij?
Ja. Het kan zijn dat je al een idee hebt. In belevenis 1 gaan we dit specifiek maken. De andere modules zijn gericht op het opzetten van jouw bedrijf. Wie wordt je ideale klant, hoe bouw je een goede website, wat wordt jouw businessmodel.

Hoef ik niet al een idee of richting te hebben waarin ik wil ondernemen om mee te doen?
Nee. Tijdens dit programma ga je in belevenis 1 ontdekken waarin je wilt ondernemen. Ook al heb je nu nog geen idee. Via verschillende methodieken gaan we helder krijgen waar jij van houdt en daar je bedrijfsidee van maken.

Ik twijfel over het bedrag, is dit het wel waard?
Ik snap heel goed dat het spannend is. Je kiest eindelijk voor jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kunt het ook zo zien. Je bespaart heel veel kosten die je normaal misschien aan cursussen, seminars, boeken en netwerkborrels had uitgegeven. Daarnaast besteed je ook geen energie meer in verkeerde keuzes, onhandigheden en bedenken waarin je wilt ondernemen. Je gaat eindelijk doen waar je van droomt. Jouw business opzetten! Je krijgt zoveel waardevolle kennis dat je binnen no-time het geld hebt terug verdiend.

Is dit programma zakelijk aftrekbaar?
Ja. De BTW mag je (voor de meeste ondernemers) aftrekken, en daarnaast is dit een investering in je bedrijf. Dus kun je 'm als zakelijke kosten opvoeren.

Tijd tot het programma 300 euro meer gaat kosten:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
Ja, ik wil me aanmelden!

Ben je enthousiast maar heb je nog vragen of twijfels?

Geen probleem! Ik help je graag verder. Vul het formulier in via onderstaande knop en ik maak een belafspraak met je.

Ja, ik wil een gratis en vrijblijvende 1-op-1 sessie