fbpx
Margriet Spijksma

Level 7


Het spel Level 7 is een samenwerking tussen jou en de besloten Level 7 groep én natuurlijk van ons. Een optimaal resultaat vraagt 100% inzet van ons allemaal.

Herken je jezelf in een van deze uitspraken?

  • Ik zou wel ‘iets’ anders willen, maar ja… Wát?
  • Tot nu toe rol ik altijd overal in. Ik heb nooit écht geweten wat ik nou eigenlijk wil.
  • Ik voel altijd die onrust van “is dit het nou?”
  • Wat ik nu doe is het niet écht, maar ja er moet toch brood op de plank komen.
  • Elke keer stort ik me weer in een nieuw project, maar na een poosje komt er niets meer uit mijn handen en wil ik weer iets nieuws. Maar wát?
  • Ik wil nooit meer een burn-out meemaken. Maar op mijn werk word ik ook niet gelukkig.
  • Mensen zeggen dat ik meer in mijn mars heb. Ik zou alleen niet weten wat dan.

Level 7 is speciaal voor vrouwen die toe zijn aan een nieuwe stap in hun (levens)carrière. Vrouwen die zichzelf weer willen zijn – in alle opzichten van hun leven – en dat niet solo willen doen, maar met andere vrouwen willen sparren en zo elkaar verrijken.

Waarom je in je eentje niet verder komt

Als je (zoals heel veel andere vrouwen) gewend bent om met iedereen (je werkgever, je partner je kind, je moeder) rekening te houden – behalve met jezelf, kan het moeilijk zijn om daarmee te stoppen. Misschien ben je bang dat het egoïstisch is om te kiezen voor jezelf.

Los daarvan denk je misschien dat er praktische redenen zijn om op dit moment niet die stap naar voren te zetten. Zoals de gevreesde drie-eenheid huis, hypotheek, kinderen die menig vrouw volledig in haar ban kan houden.

Maar ik weet uit eigen ervaring: in je eentje ga je problemen stapelen. Je verzandt en loopt vervolgens hartstikke vast. Ik weet ook dat er maar één moment is om een verandering in gang te zetten: en dat is NU. Er is geen beter moment.

Lieve vrouw die dit leest, laat mij jou een hart onder de riem steken. Jij bent niet alleen. Je leest het goed: jij bent niet alleen. Er zijn honderden vrouwen zoals jij die het gevoel hebben dat er iets geweldigs op ze wacht – en dat ze er nét niet bij kunnen.

Geloof me wanneer ik zeg dat de beste veranderingen voortkomen uit vermenigvuldiging. Uit elkaar ontmoeten, elkaar steunen en inspireren.

Vind jij dat ook? Dan heet ik je van harte welkom bij Level 7.

Meer over het programma


WAT ZIJ OVER DE PROGRAMMA'S ZEGGEN

ERVARINGEN VAN MIJN DEELNEMERS