fbpx
Margriet Spijksma

Ervaringen van mijn deelnemers
Pauline de Wilde - Het businessprogramma heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en dat is het belangrijkste van alles

Margriet haar businessprogramma heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en dat is het belangrijkste van alles. Ik was al ondernemer maar had echt te weinig focus. In mijn eentje aan de keukentafel, deed ik maar wat en was ik wild om me heen aan het grijpen. Ik wilde meer én een volgende stap zetten.

Het programma van Margriet gaf me focus, een doel en gelijkgestemden om me heen met wie ik levenslang kan sparren. Van jongs af aan weet ik al dat ik op het podium wil staan. Ik ben dagvoorzitter, presentatrice en….wilde meer. Maar ik liet me door van alles en nog wat weerhouden om de stap naar spreker te maken. Tijdens het programma kreeg ik het LEF om deze stap te zetten en dit geeft energie en ruimte om nu als spreker aan de slag te gaan. Door deze focus krijg ik ook als dagvoorzitter opeens de klussen die ik graag wil.

Margriet weet in haar programma zo de sfeer te zetten dat je echt mag zijn wie je bent, ook de gekke dingen mogen er allemaal zijn, maar het is wel actie! Ze heeft humor, is down to earth en heeft een flinke dosis vastberadenheid “als jij weet wat je wilt, dan krijg je wat je wilt”.


Monique Ligthart - Hauwert - Ik heb geleerd dat het niet altijd perfect hoeft en kan.

Ik heb geleerd dat het niet altijd perfect hoeft en kan. Als afgestudeerd Register Accountant werkende in de financiële dienstverlening met een jong gezin, deed ik mijn best om alle ballen hoog te houden.

Alleen, mijn eigen bal kwam steeds dichter bij de grond. Medio 2016 was het genoeg, ik heb mijn baan opgezegd en besloot dat ik erachter wilde komen wat ik nu echt wilde gaan doen. Ik had al eens eerder een burn-out gehad en wilde dit niet een tweede keer.

Op Facebook kwam ik het webinar van Margriet tegen en besloot dit te volgen. Daarna meldde ik me direct aan voor POWER! Carrière. Na 5 maanden POWER! Carrière kwam ik er achter dat ik niet meer aan de slag wilde bij een grote onderneming met de druk van een stressvolle baan. Ik besloot de overstap naar het Fablife Business programma te maken ook al wist ik nog helemaal niet waarin ik wilde ondernemen.

Het programma geeft veel meer waarde dan het bedrag wat je investeert. De live dagen, face-to-face diepgang, gelijkgestemde vrouwen en de  het heeft er allemaal voor gezorgd dat het vuur in mij is aangewakkerd. Ik kijk nog meer naar de positieve kant dan ik al deed, heb meer vertrouwen in mezelf en weet dat ik in staat ben om mijn eigen bedrijf op te starten en dat het niet altijd perfect hoeft en kan. Margriet haar nuchtere stijl, de openheid en het vertrouwen dat ze je geeft helpen hier enorm bij. Ze is altijd bereid om ieders vragen te beantwoorden en staat open om je echt te helpen. Ik ben dankbaar dat ik Margriet ben tegengekomen.


Marieke Sigmans - Ik ben weer in contact met mezelf en ben weer gaan ondernemen

2017 Is het meest fantastische jaar sinds de geboorte van mijn kinderen. Eerder had ik een eigen onderneming waarmee ik stopte. Na een time-out van een half jaar besloot ik te kiezen voor een baan. Op dat moment dacht ik vooral praktisch en aan de balans gezin/werk. Na een tijd kreeg ik gezondheidsklachten, scheurde ik mijn kruisband en kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik gaf me over en liet alles los.

Toen ik net thuis zat,  zag ik op Facebook een bericht van Margriet haar webinar. Dit moest ik doen en ik schreef me na het webinar in voor POWER! Carrière. Door haar live event werd ik getriggerd om toch weer te gaan ondernemen. Na een gesprek met Margriet meldde ik me aan voor dit business programma.

Haar programma is een lifechanger voor mij geweest. Ik ben weer in contact met mezelf, heb nieuwe inzichten gekregen en ben weer gaan ondernemen. Margriet is inspirerend, geeft je inzichten en heeft je gezien, gehoord en begrepen. Zonder haar was ik nooit zo ver gekomen.


Mandy van der Burgt - Ik heb meer bewustwording van mezelf gekregen

Ik twijfelde aan mijzelf, doordat voor mij niet duidelijk was wat van mij was en wat van de ander. Dit had te maken met de grenzen tussen mij en de ander. Mijn besluit om deel te nemen aan POWER! Carrière was omdat ik voelde iets neer te willen zetten vanuit mij zelf, maar ik wist niet wat. Dit wilde ik graag helder krijgen.

POWER! Carrière heeft mij opgeleverd dat ik meer bewustwording van mezelf heb gekregen, waardoor ik duidelijker heb wat van mij is en wat van de ander. Door mij meer op mijn hart te richten, ben ik weer in contact gekomen met mijn spirituele kant, waardoor ik mij completer voel.


Nicolette Kosterman-Delmee - Gaan voor een glansrijke toekomst met heel veel plezier

Ik heb een paar maanden gewacht met deelname aan POWER! Carrière, omdat ik nog nooit eerder zo’n bedrag aan een training uitgaf in mijn leven. Ook hield ik er niet zo van om lief en leed op Facebook te delen en ik wilde niet met een groep vrouwen een spel spelen. Want ik dacht dat ik van de andere vrouwen in het spel kon verliezen. Dat leek me niets, want ik kreeg al genoeg ellende voor mijn kiezen. Het bleken allemaal beren op de weg te zijn, de meeste met een knuffelgehalte en voelden achteraf juist fijn. Mijn leven voor deelname was er eentje op de automatisch piloot, dus ik zag het wel zitten door het perspectief dat POWER! Carrière mij bood. Een Fablife leven en weten wat ik wil bereiken en niet meer over mijn leven zeuren en zeiken. Gaan voor een glansrijke toekomst met heel veel plezier, POWER! Carrière leek mij op dat moment de beste manier. Ik heb me toen ingeschreven op een zomerse donderdag, met heel veel twijfel over het bedrag, maar ook met een grote glimlach. POWER! Carrière heeft mij zoveel moois gebracht, het leven waar ik al tijden naar had gesmacht. Het heeft er o.a. voor gezorgd dat ik mijn baan heb opgezegd, want ik weet nu dat ik voor het ondernemen in de wieg ben gelegd. Door POWER! Carrière kwam ook POWER! Bedrijfsidee voorbij. Precies op het juiste moment, dus ik ben echt superblij. Ik voel me goed en leef nu echt mijn Fablife, vanuit mijn hart en degene die geschreven is op mijn lijf!


Pasja Foorthuis - Ik luister meer dan ooit naar mijzelf

Ik kwam thuis met een burn-out en kreeg er een depressie overheen. Ik zag het niet meer en wilde ook niet meer. Toch startte ik met POWER! Carrière. Ik vond het een investering voor mijzelf en vroeg me af of het werkelijk iets zou brengen. Dit zou mij niet overkomen, maar ik dacht…ik doe het. Ik ga iets doen wat ik normaal nooit zou doen. Als ik wil dat het anders wordt, dan moet ik de stappen ook anders nemen en een move zetten.

Nu maanden later heb ik met mijzelf een deal gesloten. Ik ga ervoor! Ik voel de verandering ondanks dat ik er nog lang niet ben. Ik luister meer dan ooit naar mijzelf en check voordat ik ja tegen iets of iemand zeg of ik dat zelf een goed idee vind. De ideeën zijn er, de drive is terug dus waarom zou het niet lukken! Ik moet de juiste weg en de juiste mensen tegenkomen maar het verschil is dat ik nu uitspreek wat ik wil en zoek in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. En ik moet leren dat niet alles vandaag hoeft, maar dat ik het in stappen mag doen.

Ik ben blij en dankbaar dat ik je op het juiste moment tegen ben gekomen en dat ik nu sta waar ik sta. POWER! Carrière heeft mij weer op de weg vooruit gezet en meer dan dat!


Babette Gaus - Zelfstandig ondernemer – https://viababette.nl/

Zonder Margriet was ik dit nooit gaan doen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Voordat ik in het programma stapte zat ik twee jaar thuis. Ik had geen werk, verdiende geen geld. Het gaf mij een ongelukkig gevoel, ik droeg niets bij in het gezin en financieel redden we het net. Ik had zelf niets om trots op te zijn en ook geen drive. Wel was ik net begonnen met mijn eigen bedrijf, maar het kwam niet van de grond. Ik voelde me richting- en doelloos.

Toen kwam ik Margriet tegen op het internet en wat Margriet over haar programma zei, sprak mij aan. Het waren precies de juiste woorden, dit ben ik! Ik vond het ongelofelijk dat iemand dit doet en wist niet dat er zoveel vrouwen zijn die dit ook hebben.

Margriet is een autoriteit in haar vakgebied, ze is leuk, menselijk, ze weet wat je zoekt, haakt in op jouw probleem en helpt je uitzoeken wat je écht wilt. Dankzij Margriet haar programma heb ik een hele andere keus gemaakt. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en lol in het leven. Ik heb dit programma nodig gehad om er achter te komen waarin ik wilde ondernemen en mijn idee een kans te geven. Het is het meer dan waard geweest!


Maaike de Guytenaer - Zelfstandig ondernemer – www.happy-factory.nl

Ik heb geleerd om meer te durven en los te laten. Een horecabedrijf en een baan in de kunst- & cultuureducatie. Vijf jaar lang deed ik dit, terwijl ik eigenlijk al wist dat ik dit niet meer wilde. Ik vond het moeilijk om los te laten en te kiezen voor mezelf in plaats van zekerheid. Je springt tenslotte toch in het diepe. Totdat mijn lijf letterlijk ‘NEE’ zei en ik er achter kwam dat ik bore-out was. Ik stopte met het bedrijf wat ik had en zei mijn baan op.

Ik zag mezelf niet over tien jaar hetzelfde doen en werken om de rekeningen te betalen. Ik wilde blij worden van het werk wat ik deed. Op internet kwam ik POWER! Carrière tegen en ik besloot me hiervoor aan te melden. Toen ik in POWER! Carriè zat merkte ik al snel dat ik de focus op mezelf wilde hebben en niet meer voor een werkgever wilde werken. Maar wat wilde ik dan wel?

Dit programma sloot hier perfect bij aan. De tijd is voorbij gevlogen en ik heb geleerd dat wanneer je ergens écht voor gaat, je ook direct resultaat ziet. De bijeenkomsten met gelijkgestemde vrouwen waren voor mij waardevol en ik kwam elke keer met nieuwe zin thuis om aan de slag te gaan. Margriet leeft vanuit haar hart en brengt haar enthousiasme, zonder een hoop blabla, over op anderen. Haar gevoel voor humor en nuchtere kijk op dingen maakt haar een prettig mens om mee samen te werken.


Lieke Demenint - Ik wist dat dit mij verder zou gaan helpen

Ik had het gevoel dat ik nog enkel een grijze versie van mijzelf was. Ik wist wel ongeveer wat ik wilde maar zag te veel beren op de weg en had te weinig vertrouwen in mezelf.

Toen ik deelnam aan Margriet haar webinar was ik verkocht. Ik zie mezelf daar nog zitten in de duinen met tranen in mijn ogen…ik wist dat dit mij verder zou gaan helpen. En dat heeft het ook zeker gedaan. Door de pakkende metaforen en het constant herhalen van hetgeen zij vertelt, heeft dit echt iets met mijn onderbewustzijn gedaan.

POWER! Carrière was voor mij datgene wat ik nodig had om te groeien als mens en los te durven komen van het patroon waarin ik vastgeroest zat. Ik heb mijn baan opgezegd ben nu bezig met het opzetten van een uniek kinderopvang concept. Angst is er nog steeds, maar ik kijk nu heel anders tegen die angst aan. Het mag er zijn, ik onderzoek het, maar stap er vervolgens ook overheen. En dat geeft zo’n goed gevoel.


Iris Roolvink - Eindelijk zei ik JA tegen mezelf!

Ik zat al jaren in een baan, waarvan ik nu kan zeggen dat ik al die jaren een rol heb gespeeld, die me enorm veel energie kostte. Uiteindelijk was ik zo moe, had totaal geen energie meer en was helemaal kwijt wie ik was.

Toen heb ik contact met Margriet gezocht en ben het spel POWER! Carrière gaan spelen. Ik was eerder al naar een event van Margriet geweest waar haar verhaal en manier van mensen helpen me weer nieuw energie gaf. Van die energie wilde ik meer en ik wilde mijn energieke IK weer terug vinden. Vele diepe dalen en hoge hoogtes verder ben ik weer Iris!!

Ik kan eindelijk JA tegen mezelf zeggen. Ik heb mijn baan omgezegd en voel me bevrijd. Wat heerlijk om niet elke dag iets te doen wat niet bij me past. Dankzij Margriet haar aanstekelijke inspiratie en POWER! Carrière weet ik weer waar ik van houd! Ben trots op mezelf en dat heb ik heel lang niet tegen mezelf kunnen zeggen.

Bedankt Margriet voor je eerlijke, oprechte hulp en je prachtige spel.


Hiltje Oude Luttikhuis - Level 7 heeft me doen beseffen dat ik mezelf centraal moet stellen

Al langer probeerde ik het antwoord te vinden op de vraag “Wat dan?” Steeds ging ik maar door, opgeslokt in de drukte van alledag, terwijl in mij continu onrust woelde. “Dit is het niet.” Thuis met vier jonge kinderen dacht ik: “Had ik mijn handen maar vrij om dingen te ondernemen.” Op mijn werk dacht ik: “Was ik maar bij mijn kinderen.” Alsof ik, overal waar ik was, ergens anders wilde zijn. En dat kost heel veel energie.

“Maar wat dan?” De belofte van een Fablife creëren trok mij direct Level 7 in.

Deelname aan Level 7 heeft me doen beseffen dat ik mezelf centraal moet stellen en omringen met gelijkgestemde mensen om aan te kunnen trekken waar ik van houd. Tijdens de verdiepingsdag heb ik besloten mezelf een time-out te gunnen en mijn baan op te zeggen. Zonder het programma van Margriet had ik die stap nooit gezet. Op naar mijn Fablife!


Krista Post - Deelname heeft mij meer inzichten gegeven en een andere manier van denken

Voor ik begon met POWER! Carrière twijfelde ik over wat ik nu echt zou willen.
Was dit het nu? Neee! Maar wat dan wel?

Het filmpje kwam ik op de juiste moment tegen en was een mooie start van 2017.

Deelname heeft mij meer inzichten gegeven en een andere manier van denken. Echt een way of life. De eerste stapjes zijn genomen en ik weet welke stap ik nog moet nemen voor mijn echte Fablife.


Yvonne Lansbergen - Ik had net dat duwtje nodig

Voordat ik begon aan POWER! Carrière twijfelde ik eraan of ik ooit nog werkzaam zou kunnen zijn in een loonsysteem en of ik mijn droombaan wel zou kunnen vinden. Het voelde alsof ik bijna wist wat ik wilde doen, maar net dat duwtje nodig had om erachter te komen. Ik wilde geen loopbaancoach inschakelen, omdat ik bang was in een hokje geplaatst te worden met bijbehorende baan.

Bij het zien van je introductie over POWER! Carrière, merkte ik dat jouw benadering anders was dan bij anderen.

Dit gevoel klopte, want nu, 5 maanden later, voel ik me goed. Ik ervaar nu regelmatig een Fablife en weet dat het vinden van díe baan ook goed komt. Een Fablife, dat is iets wat ik iedereen toe wens.

Hartelijk bedankt Margriet!


Ilonka Hennekeij - Zelfstandig ondernemer – www.be-stunning.nl

Ik sta zoveel steviger in m’n schoenen. Ik wist gewoon dat ik een eigen bedrijf wilde. Maar steeds dacht ik: ik heb er het juiste papiertje niet voor. Moest ik een ondernemersplan schrijven? Geen idee. Mijn puberzonen vertelde ik: je kunt alles bereiken wat je wilt en je leeft maar één keer. Maar wat ik zelf wilde, was ik uit het oog verloren. Ik vond zoveel dingen leuk!

Ik vond het een warm bad, het contact met gelijkgestemden die allemaal in dezelfde situatie zitten. Als ik het alleen had moeten doen, was ik lang niet zover geweest als nu. Ik durf weer en houd mezelf niet tegen. Ik zit zo lekker in m’n vel! Deze week nog zei iemand: vanaf het moment dat je hebt gezegd dat je voor jezelf wilde beginnen, ben je weer gaan stralen.


Willieanne van der Heijden - Zelfstandig ondernemer – www.tijdvoorpauze.nl

Stoute schoenen aan en in het diepe. Moest ik echt tot m’n 67ste in m’n baan blijven? Doodongelukkig werd ik van de gedachte. Ik wilde al langer iets voor mezelf gaan doen, maar wist alleen niet wat en hoe. Vooral in m’n vakantie borrelden ideeën op. Maar als ik weer op m’n werk zat, ebde alles weer weg. Na 15 jaar kon ik nog maar één ding doen: stoppen. 

Ik heb in het Fablife Business Programma geleerd om eindelijk knopen door te hakken. Ik voel me nu soms net Pippie Langkous: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.’ M’n gezapige leventje is voorbij, en ik voel dat ik weer leef. Zo leuk dat Margriet alles niet te zwaar maakt en je echt het gevoel geeft van ‘kom maar op!’


Karen van der Pauw - Zelfstandig ondernemer – www.jeloopbaandebaas.nl

Niet meer bang om zichtbaar te zijn. Hoe kom ik erachter wat ik wel leuk vind? Ik wilde iets anders dan dat eeuwige jobhoppen. Voor mijn gevoel was ik helemaal ingedut. Toen ik het Fablife Business Programma bij Margriet ging volgen, leek het alsof ik weer wakker werd. Wat ik nu allemaal doe en schrijf, had ik nooit van mezelf gedacht!

Ik ben niet meer bang om zichtbaar te zijn. Ik geloof er echt in dat je weer kunt ontdekken wat je wilt – als je er maar goed voor gaat zitten. Ik voel me nu zo zelfverzekerd en sterk, en sta persoonlijk op een veel hoger level dan eerst.


Natalie van der Endt - Zelfstandig ondernemer – www.voltrots.nl

Ik ben uit het cirkeltje gestapt. Mijn gevoel en verstand waren totaal niet meer in balans. Ik kwam niet tot mijn recht in mijn baan, maar moest ik dan solliciteren op iets anders? Dan zou ik me na een paar jaar precies hetzelfde voelen. Ik wist dat ik veel meer kon laten zien en ‘iets’ anders wilde doen. Maar ik had geen idee in welke richting. Heel frustrerend.Ik had echt iemand nodig die me kon laten inzien waarin ik goed was en wat ik het liefste wilde gaan doen. Ik zat zo in m’n verhaal dat ik dat niet meer goed zag.

Margriet leerde me dat er een andere manier van ondernemen is: vanuit je hart. Ik ben zo trots op mezelf en wat ik heb gedaan, dat ik niet ben terug gevlucht naar mijn baan. Ik kan eindelijk zijn wie ik ben, dat is het mooiste wat er is.


Evelyn Ottema - Zelfstandig ondernemer – www.evelynottema.nl

Ik kan eindelijk doen waar ik blij van word. Tijdens mijn zwangerschapsverlof werd ik weg gereorganiseerd. Ik ‘mocht’ op zoek naar een nieuwe baan. Dat vond ik prima, want 32 uur per week doen wat je niet leuk vindt, zuigt energie. Als ik thuiskwam van m’n werk, moest ik eerst alles van me afspoelen. Daarna kon ik pas genieten en ontspannen. Ik wilde iets gaan doen waar mijn hart lag. Maar wat en hoe? Geen idee.

Ik doe eindelijk wat ik leuk vind, de hele dag door! Nu kom ik net zo blij thuis als ik overdag op m’n werk was. Het mooie van Margriet is dat ze zo puur is. Je krijgt niet alleen complimentjes, ook goede feedback – zonder dat het pijn doet.


Petra Koster - Zelfstandig ondernemer

Ik ben echt van stilstand in beweging gekomen. Willen en niet weten hoe, zo was het echt bij mij. Ik zat er gewoon in vast en had er hulp bij nodig om dat verder te ontwikkelen. Margriet voelde gelijk vertrouwd, het was fijn dat ze een stuk met me op wilde lopen.

Het Fablife Business Programma gaf me gelijk weer houvast en richting, heerlijk. Elke dag zette ik stappen die me dichter bij m’n doel brachten, hoe klein ook. Zo kwam ik in de flow, en gingen dingen weer lopen. En nóg. Ik ben echt van stilstand in beweging gekomen!


Anita Norder - Zelfstandig ondernemer – www.jeverledendebaas.nl

Het was mijn investering méér dan waard! Voor mijn deelname aan het Fablife Business programma leefde ik jarenlang ‘op de klok’ als secretaresse en dacht, is dít het nou? Ben ik op de wereld gezet om elke dag op routine te leven? Ik kan meer dan dit! Echt, ik ging van opleiding naar opleiding, maar telkens dacht ik nee, dit is het niet. Het voelde niet oké. Voor mij was het dus héél belangrijk om antwoord te krijgen op; ‘Wat maakt mij nu écht gelukkig?’

Zonder Margriet was ik daar nooit 100% achter gekomen. Ze heeft veel kennis, is vriendelijk, recht door zee, meelevend en motiveert en inspireert. Het was mijn investering méér dan waard! Ik maak nu van mijn shit een hit en doe de dingen die ik écht leuk vind!


Mariola Wegman - Zelfstandig ondernemer – www.leidingleven.nl

Dit had ik nodig om het helemaal kloppend te krijgen. Hoe luxe kun je het hebben dacht ik vaak. Een leuke en goedbetaalde baan, een fantastische man, geweldig kind én droomhuis. Ik had alles wat ik wilde, dacht ik. Maar toch voelde het niet goed. Ik schaamde mij voor deze gedachten want, als dít het niet is, wat is het dan wél? Ik realiseerde me dat er echt iets moest veranderen, maar wat dan? Toen zag ik een bericht van Margriet. Ik zei al jaren dat ik eens mijn eigen bedrijf zou hebben. Dit was het moment. 

Het Fablife Business Programma in combinatie met werken aan je persoonlijke ontwikkeling heb ik als zeer waardevol ervaren. Margriet straalt een hele fijne aanstekelijke energie uit en ze heeft humor! Ze is doelgericht en helpt je een stuk sneller met je persoonlijke ontwikkeling dan wanneer je alles alleen moet doen. De combinatie van de live dagen en online is echt goud! Ik heb nu nog meer vrijheid en kan nu alles doen zoals ik het wil. En het allerbelangrijkste: ik voel me goed!


Tessa Schwering - Zelfstandig ondernemer – www.specialstory.nl

Het is zo heerlijk de vrijheid te hebben en de dingen te doen die écht bij mij passen. Al tijden zat ik in een sleur en was ik niet blij met mijn baan. Elke dag voelde ik weer, dit is het niet. Hoe ga ik dit nog jarenlang volhouden? Want, ik realiseerde mij maar al te goed dat ik nog jarenlang mee moest in de maatschappij! Je begrijpt, daar werd ik thuis ook niet vrolijker van. Ik dacht vaak, ik wil het wel, maar het lukt mij toch niet. Wie zit er nou op mij te wachten? 

Margriet is een inspirerende, vriendelijke en doortastende vrouw, die niet bang is om te zeggen wat ze denkt zonder dat het pijn doet. Het Fablife Business Programma heeft mij veel meer zelfvertrouwen gegeven en heeft écht een omslag in mijn denken gecreëerd.


José van Dijken - Zelfstandig ondernemer

Het roer moest om. In de tijd dat ik Margriet tegenkwam had ik privé het een en ander meegemaakt en zat ik qua werk niet meer echt op m’n plek. Voor mijn gevoel zat ik klem. Het programma van Margriet zag ik als dé kans om een nieuw pad te bewandelen en nieuwe dingen te ontdekken. Mijn hele leven ben ik al gek geweest op verhalen en dan met name biografieën.

Het Fablife Business Programma heeft me geholpen mijn pad opnieuw te vinden en te doen waar m’n hart ligt. Margriet snapt hoe dit soort processen werken en helpt anderen naar de next ‘level’. In een groep terechtkomen met gelijkgestemden was voor mij erg waardevol, het heeft me veel opgeleverd!


Anouk Morssink - Ik heb mezelf veel beter leren kennen en als bonus een leuke nieuwe baan

Ik wist niet goed wat ik nou echt wilde en POWER! Carrière was voor mij een heel mooi compleet programma om daar achter te komen. In eerste instantie twijfelde ik. De investering die je doet is niet in een tastbaars iets zoals een nieuw paar schoenen, maar in jezelf! Wat zijn die 5 maanden snel gegaan! Ik ben vooral de eerste maanden heel druk geweest met POWER! Carrière en sinds februari wat minder intensief, want toen ben ik begonnen met mijn nieuwe baan, die natuurlijk ‘heel toevallig’ ineens op mijn pad kwam.

Wat ik heel typisch vond aan POWER! Carrière, was dat ik best wel eens ergens in een level ‘vast’liep, maar dan vaak onbewust al met het volgende level bezig was. De stappen voelden dus eigenlijk heel logisch. Ik heb vooral mezelf veel beter leren kennen en als bonus een leuke nieuwe baan!


Esther Sterk - Ik had niet meer het gevoel te leven, maar te overleven

Voordat ik deelnam aan POWER! Carrière twijfelde ik aan veel dingen, maar met name twijfelde ik over mijn baan. Ik had niet meer het gevoel te leven, maar te overleven. Ik heb deelgenomen aan POWER! Carrière omdat ik voor mijn gevoel al jaren aan het overleven was. Ik wilde dat doorbreken. De deelname aan POWER! Carrière heeft me laten zien dat er vele vrouwen in dezelfde situatie zitten, zo herkenbaar en zo fijn om dit met elkaar te kunnen delen. Bovendien heb ik veel over me zelf geleerd, veel zelfkennis en inzichten gekregen.

Margriet, ik vond het deelnemen echt heel fijn. Vooral het gevoel er niet alleen voor te staan en de vraag & antwoord sessies vond ik heel inspirerend. Je bent een bron van inspiratie, bedankt daarvoor.


Ilse de Groot - Wat heb ik veel geleerd

Eerst twijfelde ik om mee te doen. Wilde niet zo’n groot bedrag aan mezelf besteden nu ik had besloten mijn baan op te zeggen. En was bang het niet te “kunnen”. Niet naar mezelf te kunnen kijken.Maar na eerst een live event en later een webinar te hebben bijgewoond toch doorgezet. Het werd hoog tijd om naar mezelf en mijn leven te kijken. En zeker toen er na het webinar zo’n mooie aanbieding voorbij kwam.

POWER! Carrière heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben en waar ik van houd. Heeft me bewuster gemaakt van wat ik doe, hoe en waarom. En in laten zien dat het dus ook anders kan! Trots en dankbaar ben ik. Trots op dat ik het heus wel kon en om wat ik heb bereikt. Dankbaar voor de geboden kans.


Yvette Vermeulen - Geleerd gelukkig te zijn met de dingen die voor mij belangrijk zijn

Voor ik aan POWER! Carrière begon twijfelde ik aan alles. Maar het meest twijfelde ik aan mezelf. Ik ben aan POWER! Carrière gaan deelnemen omdat ik geloofde in wat Margriet mij vertelde. Ze maakte vanaf dag één wat in me los wat nog nooit iemand bij me had losgemaakt en wat me aanspoorde om voor mezelf te kiezen en ervoor te gaan.

POWER! Carrière heeft geleerd gelukkig te zijn met de dingen die voor mij het meest belangrijk zijn en waarvan ik ga shinen. Ook heeft POWER! Carrière mij geleerd goed voor mezelf te zorgen en mezelf op de allereerste plaats te zetten.


Hedwig Cöhs - Vrouwen beleven dingen vaak anders en willen anders

Ik twijfelde heel erg aan mijzelf, of mensen wel op mij zaten te wachten als zelfstandig counselor. Daarbij kon ik mij niet vinden in de manier van praktijk voeren en zzp-er zijn zoals ik het kende. Na het volgen van een online training van Margriet werd ik erg nieuwsgierig naar wat ik zou kunnen leren van Margriet maar ook van andere vrouwen. Vrouwen beleven dingen vaak anders en willen anders, maar hoe dit te creëren, dát wilde ik gaan ontdekken met mijn deelname aan POWER! Carrière.

Het programma heeft mij veel gebracht: een andere kijk op mijzelf en hoe ik het vrouw zijn en ook werken vanuit mijn hart ben gaan zien. Heel belangrijk is dat ik mijn manier accepteer, blij ben met mijn vrouwelijke kijk op het leven en voel waar ik heel erg blij van wordt en daarvoor ga.


Evelien Goedhart - Ik wist dat ik niet verder wilde in de baan die ik nu heb

Na het bekijken van de website wist ik niet zeker wat het programma POWER! Carrière precies zou inhouden en of het bij mij als persoon zou passen. Echter na het bezoeken van het live event in Zeewolde twijfelde ik niet meer. Ik had een goed gevoel bij Margriet als persoon en het programma POWER! Carrière.  Ik wist dat ik niet verder wilde in de baan die ik nu heb en had zin om me in te zetten voor iets nieuws, maar had geen goed beeld wat dat nieuws dan zou moeten zijn. Ik hoopte dat ik dit duidelijk zou krijgen met deelname aan POWER! Carrière (en dat is zo!).

POWER! Carrière heeft me vooral bewustwording opgeleverd; ik sta er nu bij stil als ik iets leuk of juist niet leuk vind en vraag me af waardoor dat komt. Ik leer mezelf steeds beter kennen en kan daardoor bewuste keuzes maken in wat ik wel en niet wil doen. Heel erg bedankt Margriet voor alle wijze lessen die ik heb mogen leren de afgelopen 5 maanden. Soms zijn het dingen die ik wel eerder gehoord of gelezen heb, maar kennelijk is de manier van overbrengen belangrijk. Want nu ‘voel’ ik het voor het eerst ook en krijgt het betekenis. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik ben op de goede weg. Het zal wel even wennen zijn zonder de Facebookgroep met de andere deelnemers, maar ik heb wel het vertrouwen dat ik doorga in deze lijn en het niet weg laat zakken. Dus nogmaals: bedankt!


Chantal Smeets - Mijn gevoel en intuïtie leren kennen en kunnen volgen

Ik twijfelde geen moment om deel te nemen aan het programma POWER! Carrière. Dit omdat ik het bij het Fablife Business Programma aangeboden kreeg; mooi meegenomen dus. ;)Ik besloot naast het business programma echter wel volledig voor dit spel  te gaan. Mezelf nog meer ontwikkelen en nog korter bij mezelf te komen staan dat is waar het voor mij omdraait. Je gevoel en intuïtie leren kennen en kunnen volgen dragen bij aan welzijn van de mens. Dit is dan ook wat voor mij een heel belangrijk aspect in mijn leven is.

Dankjewel lieve Margriet dat ook jouw spel hier weer een grote bijdrage aan heeft mogen leveren. Jij bent een stabiele factor in deze en weet altijd haarfijn de vinger er op te leggen waar iemand een liefdevol woordje nodig heeft/ een stimulans om zich weer door te kunnen ontwikkelen. Dat deed het ook bij mij……zo af en toe net het juiste duwtje in de rug om weer door te kunnen stromen.


Miranda Bergfeld - Ik heb een switch gemaakt naar werk waar ik écht gelukkig van word

Ik wilde heel graag deelnemen aan het programma POWER! Carrière. Echter kwam het me financieel niet goed uit en daarom besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en mijn werkgever te vragen om een bijdrage. Gelukkig ging hij akkoord!

Deelname aan POWER! Carrière heeft me veel opgeleverd. Ik ervaar mee vrijheid omdat ik heb geleerd om steeds meer voor mezelf te kiezen, te denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en ondertussen wel liefdevol naar een ander te zijn. Tijdens het programma heb ik een switch gemaakt naar werk waar ik écht gelukkig van word. Ik ben een blij mens!


Petra de Zeeuw - Ik deed alles op de automatische piloot en zat niet op de juiste werkplek

Voordat ik aan POWER! Carrière deelnam zat ik niet lekker in mijn vel, ik was de weg kwijt, ik deed alles op de automatische piloot en zat niet op mijn plek op mijn werk. Maar wat ik wel wilde wist ik niet. Ik kwam Margriet tegen op Facebook en ben haar gaan volgen en heb haar live event in Zeewolde bijgewoond. Het leek wel of Margriet mij al jaren kende, het ging over mij. Een dag later belde Margriet mij persoonlijk, we hadden een mooi gesprek en alle vragen waren beantwoord. Ik ging ervoor!

Mijn deelname aan POWER! Carrière heeft mij inzicht gegeven in de dingen waar ik van houd. Ik geniet veel meer van kleine dingen, ik kan mijn negatieve gedachten relativeren en omzetten in positieve gedachten. Verder ben ik er door mijn deelname aan POWER! Carrière achtergekomen dat werken voor een baas op dit moment niets voor mij is. Ik ga mijn eigen bedrijf starten en mensen door helpen op het gebied van voeding zodat ze zich lekkerder in hun vel gaan voelen.


Joyce Schellekens - Het stoere harde masker laat ik vanaf nu lekker in de kast liggen

Vooraf twijfelde ik vooral aan mezelf en mijn eigen kunnen buiten mijn comfortzone. Er moest iets veranderen, ik wist alleen nog niet wat. Het sluimerende gevoel van er zit meer in mij dan ik er nu uithaal duurde al te lang. Het was tijd voor actie. Mijn gevoel zei mij dat POWER! Carrière mij daarbij kan helpen. Dus ben ik gesprongen!

Wat heeft deelname aan POWER! Carrière me opgeleverd? Richting. Actiemodus. Vertrouwen in mijn eigen kunnen. Beseffen dat ik het niet alleen hoef te doen. Nieuwe mensen. Spiritualiteit. Ruimte. Beseffen dat ik mijn zachte vrouwelijke kant mag omarmen en het stoere harde masker lekker in de kast mag laten liggen.