SPEL

LEVEL 7

Het spel voor vrouwen die vrijheid willen, door te weten en doen wat ze écht willen. Meld je aan en start direct.

SPEL

LEVEL 7

Het spel voor vrouwen die vrijheid willen, door te weten en doen wat ze écht willen. Meld je aan en start direct.

Level 7 is een magisch spel waardoor jij gaat vinden wat je écht wilt

Ontdek alleen én samen met andere inspirerende vrouwen hoe jij alles uit jouw potentieel kan halen en steeds weer een level omhoog kan gaan in het leven. Simpelweg door te weten wie jij bent en te weten wat er het beste bij jou past. Aan het einde van LEVEL 7 weet je wat je écht wilt en hoe je dit kunt gaan doen.

Herken je je in deze uitspraken?

 • Ik zou wel ‘iets’ anders willen, maar ja… Wát?
 • Tot nu toe rol ik altijd overal in. Ik heb nooit écht geweten wat ik nou eigenlijk wil.
 • Wat ik nu doe is het niet écht, maar ja er moet toch brood op de plank komen.
 • Mensen zeggen dat ik meer in mijn mars heb. Ik zou alleen niet weten wat dan.
 • Ik voel aan alles dat ik niet genoeg mijn potentieel benut.

Zo heeft het hun leven veranderd

mooie woorden deelneemsters

reviews kaarten

Wat is Level 7?

Level 7 zorgt ervoor dat je weet wat je écht wilt. Je gaat jezelf leren kennen op een fantastische manier waardoor jij je volle potentieel gaat benutten. Level 7 is de basis voor een leven vol passie en flow. Letterlijk knap je op in alle opzichten.

Het unieke aan Level 7 is dat het een spel is. Een spel dat je leven verandert. Ik houd niet van leren, wel van ontdekken. Geïnspireerd door meer dan 10 jaar ervaring in het helpen ontdekken van mensen in hun zoektocht naar wat ze écht willen in het leven, gecombineerd met mijn liefde voor het spel Pacman is het spel Level 7 ontstaan.

Ontdekken wat je echt wilt is niet zo simpel beantwoord met: ‘wat vind je leuk en daar een vacature bij zoeken’. Het ontdekken gaat dieper dan dat, je omgeving vindt er wat van, je durft het niet, allerlei blokkades komen boven waardoor je het niet kon zien. Al deze facetten komen aan bod tijdens het spel.

Zeven maanden spelen we het samen, je zult zien die vliegen voorbij! Het belangrijkste is, is dat je er de rest van je leven plezier aan hebt. Een spel dat je nooit meer vergeet.

Even praktisch nu, hoe werkt Level 7?

 • In een online omgeving doorloop je in 7 maanden 7 levels waarin je persoonlijke trainingsvideo’s van Margriet ontvangt.
 • Bij iedere level zitten concrete to do's die je in je dagelijkse leven toe kunt passen.
 • In iedere level zit een fitprogramma waarin je video's ontvangt van een voedingsexpert, een personal trainer en een yogadocente.
 • Je wordt iedere maand persoonlijk begeleidt door Margriet tijdens de live Q&A sessies. Deze opnames worden in de online omgeving geplaatst en kun je altijd terugkijken.
 • Én het meest waardevolle is, je speelt het niet alleen. Je krijgt toegang tot de besloten online community met andere Level 7 speelsters. Mensen waar je herkenning in zult vinden en energie van krijgt.

Speciaal voor jou

De succesformule van Level 7

JE SPEELT HET
SAMEN

We zijn al vaak genoeg alleen aan het worstelen met vragen als ‘is dit het nou’ en ‘wat wil ik nu écht’? Alleen loop je vaak vast bij het beantwoorden van deze vragen. Het succes van Level 7 is dat je het met medespeelsters speelt. Allemaal gelijkgestemde positieve vrouwen zoals jij, waar je ervaringen mee kunt delen. 

OPGEBOUWD IN KLEINE
STAPPEN

Vaak zijn we geneigd om direct naar ons einddoel af te willen streven. We willen nú resultaat zien. Maar deze grote stappen schrikken ons af. De key tot succes is het zetten van kleine stappen. Daarom is het spel opgebouwd in 7 overzichtelijke levels. De levels nemen je stap voor stap mee naar jouw einddoel ‘ontdekken én doen wat jij echt wilt’.

EEN SPEL VOOR DE REST
VAN JE LEVEN

Wanneer de 7 maanden voorbij zijn is het spel nog niet afgelopen. De tools en methodieken die je tijdens de verschillende levels hebt geleerd kun je toepassen in je gehele verdere leven. Het is dus geen eenmalige investering, maar een voor de rest van je leven.

magriet 10 ONLINE

Over Margriet

Ik leed aan het ik-weet-niet-wat-ik-wil-syndroom. En als toef op de slagroom had ik ook nog eens de disease to please en ben ik zo hoogsensitief als een tientje. Ik was mezelf compleet kwijtgeraakt. Ik had veel ideeën, maar pakte nooit door. En dus hopte ik van de ene naar de andere baan die niet bij me paste en waar ik compleet op leegliep.

Ik besloot het roer om te gooien….

en te gaan doen waar ik écht van houdt. Ondanks de meningen van anderen, de angsten en alle blokkades die erbij kwamen kijken. Inmiddels leef ik mijn droomleven omdat ik doe waar mijn hart ligt. Ik ben de nummer 1 van Nederland wanneer het gaat om ontdekken wat je zelf wilt. In de afgelopen 10 jaar heb ik tienduizenden duizenden vrouwen getraind om hun Fablife te creëren. Ik heb een besteller ‘F*cking Fantastic’ geschreven, in theaters gestaan en artikelen van mij verschenen in de media. Aan de hand van alle coachingsgesprekken, onderzoek, inzichten en eigen ervaring heb ik mijn eigen krachtige methodiek ontwikkeld in de vorm van een spel. Inmiddels hebben duizenden vrouwen hun leven positief veranderd door Level 7. Ben jij de volgende? Ik kan niet wachten om jou verder te helpen.

Gepubliceerd in

Schermafbeelding 2022-01-25 om 22.11.03
Margriet P 0318

Dit gaat het je opleveren:

 • Je gaat concreet vinden wat je écht wilt in je leven. A drive voor life
 • Je leert jezelf kennen op een fantastische manier waardoor je beter beslissingen kunt nemen
 • Omdat je jezelf beter begrijpt, vind je wat er echt bij je past
 • Een leven waar je geen tijd meer verliest met een saai of kabbelend gevoel
 • Je gaat ‘Ja’ zeggen tegen jezelf. Mooier wordt het niet

Dit zijn de

LEVELS

Level 7 is het levensspel waarin je gaat ontdekken wat je écht wilt. Maar niet alleen ontdekken… het gaat verder dan dat. Want vinden wat je echt wilt is mooi, maar doe het maar eens. Angst komt om de hoek kijken, beperkte overtuigingen en er is een andere mindset nodig. Allemaal facetten die aan bod komen tijdens het spel, zodat je het ook echt gaat doen. 

wat krijg je:

 • 7 maanden toegang tot een (online) inspirerend levenspel. Je ontdekt wat je écht wilt, en hoe je dat kunt gaan doen (t.w.v €1497,-)
 • Per level een fitprogramma met video’s van een voedingsexpert, een personal trainer en een yoga docente (t.w.v. €597,-)
 • BONUS 1: Iedere maand persoonlijke begeleiding van Margriet tijdens live Q&A momenten (t.w.v. €1000,-)
 • BONUS 2: Toegang tot de online community (t.w.v. €400,-)
 • BONUS 3: Ticket voor het POWERevent (t.w.v. €197,-)
 • BONUS 4: Bibliotheek met alle vragen die er ooit gesteld zijn (t.w.v. €500,-)
 • BONUS 5: Vijf expert masterclasses op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (t.w.v. €1000,-)

Startdatum: Meld je aan en start direct.

Totale waarde = (€5191,-)

EARLY BIRD PRIJS 597,-

Meld je vandaag aan en ontvang deze bonus

1
2
3
4
5

Meld je vandaag aan en ontvang deze bonus

BONUS 1 mobiel
Bonus 2 mobiel
Bonus 3 mobiel
Bonus 4 mobiel
Bonus 5 mobiel

Reviews

wat anderen zeggen

Reviews

wat anderen zeggen

"Al langer probeerde ik het antwoord te vinden op de vraag “Wat dan? "

Steeds ging ik maar door, opgeslokt in de drukte van alledag, terwijl in mij continu onrust woelde. “Dit is het niet.” Thuis met vier jonge kinderen dacht ik: “Had ik mijn handen maar vrij om dingen te ondernemen.” Op mijn werk dacht ik: “Was ik maar bij mijn kinderen.” Alsof ik, overal waar ik was, ergens anders wilde zijn. En dat kost heel veel energie.

Deelname aan Level 7 heeft me doen beseffen dat ik mezelf centraal moet stellen en omringen met gelijkgestemde mensen om aan te kunnen trekken waar ik van houd. Tijdens de verdiepingsdag heb ik besloten mezelf een time-out te gunnen en mijn baan op te zeggen. Zonder het programma van Margriet had ik die stap nooit gezet. Op naar mijn Fablife!

- Hiltje Oude Luttikhuis

"Een Fablife, dat is iets wat ik iedereen toe wens."

Voordat ik begon aan level 7 twijfelde ik eraan of ik ooit nog werkzaam zou kunnen zijn in een loonsysteem en of ik mijn droombaan wel zou kunnen vinden. Het voelde alsof ik bijna wist wat ik wilde doen, maar net dat duwtje nodig had om erachter te komen. Ik wilde geen loopbaancoach inschakelen, omdat ik bang was in een hokje geplaatst te worden met bijbehorende baan.
Bij het zien van je introductie over level 7, merkte ik dat jouw benadering anders was dan bij anderen.
Dit gevoel klopte, want nu, 7 maanden later, voel ik me goed. Ik ervaar nu regelmatig een Fablife en weet dat het vinden van díe baan ook goed komt. Een Fablife, dat is iets wat ik iedereen toe wens.
Hartelijk bedankt Margriet!

- Yvonne Lansbergen

"Zonder die positieve drive van Margriet, de training en het groepje gelijkgestemde vrouwen was ik nog lang niet geweest waar ik nu ben."

Ga ik ècht investeren in een programma om te ontdekken wie ik ben en wat ik ècht wil? Een paar jaar geleden stond ik voor deze keuze. Margriet was al een paar keer ‘voorbij’ gekomen en nu vóelde ik dat zij mij verder kon helpen in mijn proces. Jarenlang zat ik vast en kwam ik in kringetjes steeds weer terug bij dezelfde confrontaties. Ik wist dat ik een ‘externe kracht’ nodig had om mijn patronen te doorbreken. Ik vond het doodeng om ervoor te gaan! ⠀

Enórme sprongen vooruit heb ik gemaakt. Zonder die positieve en motiverende drive van haar, de training en het groepje gelijkgestemde vrouwen was ik nog lang niet geweest waar ik nu ben.⠀

Mijn grootste frustratie was dat ik steeds het gevoel had, niet mezelf te kunnen zijn in mijn werk en ook privé. Ik durfde niet mijn eigen ruimte in te nemen en volledig te staan voor wie ik ben en wat ik te bieden heb. ⠀

Nu lukte het te stoppen met mezelf wegcijferen en mijn kameleon gedrag en begon ik mijn eigen ruimte in te nemen. En zo ontvouwden zich Ontpop, de Ontpop Community met gelijkgestemde vrouwen èn uiteindelijk mijn online programma!⠀

Nu kan ik mensen echt raken, inspireren en vooruit helpen. En waarom schrijf ik dit nu allemaal? Omdat ik jou wil laten zien dat het inderdaad eerst heel oncomfortabel voelt om te investeren in een programma waarvan je van tevoren nog niet weet wat het je gaat opleveren. Maar als jij vóelt dat het jou verder zal helpen, dan doet het dat! Vertrouw op het proces en ga ervoor.

- Fanny Willems

Dit zijn de

meest gestelde vragen

wat krijg je:

 • 7 maanden toegang tot een (online) inspirerend levenspel. Je ontdekt wat je écht wilt, en hoe je dat kunt gaan doen (t.w.v €1497,-)
 • Per level een fitprogramma met video’s van een voedingsexpert, een personal trainer en een yoga docente (t.w.v. €597,-)
 • BONUS 1: Iedere maand persoonlijke begeleiding van Margriet tijdens live Q&A momenten (t.w.v. €1000,-)
 • BONUS 2: Toegang tot de online community (t.w.v. €400,-)
 • BONUS 3: Ticket voor het POWERevent (t.w.v. €197,-)
 • BONUS 4: Bibliotheek met alle vragen die er ooit gesteld zijn (t.w.v. €500,-)
 • BONUS 5: Vijf expert masterclasses op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (t.w.v. €1000,-)

Startdatum: Meld je aan en start direct.

Totale waarde = (€5191,-)

EARLY BIRD PRIJS 597,-