MAGISCH SPARKLE EVENT ✨

event

SPARKLE EVENT ✨ 

Donderdag 16 december was het eindelijk zo ver. Mijn eerste, exclusieve en magische sparkle event vond plaats.

Iedereen zag er fantastisch uit en het was een prachtige setting, maar dat kan ook niet anders dan bij De Kwekerij in Utrecht. Samen met een exclusieve groep dames zijn we op zoek gegaan naar hun ultieme sparkle.

Ik heb die middag meteen magische resultaten gezien. Een aantal vrouwen ging naar huis met een andere blik in hun ogen. Dit is voor mij een teken dat zij de eerste stap richting hun ultieme geluk hebben gezet…

Uiteraard heb ik de dames niet met lege handen naar huis laten gaan. Ze kregen een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Om de magie nog even door te laten werken. 🛍

Ik hoor je bijna denken: ‘Wat zat hier dan in?’. Naast wederom weer een fantastische bijdrage van Marlies Dekkers, zaten er onder andere ook schitterende bonbons in de goodiebag, van chocoladebezorgd.nl. Niet alleen een parel voor het oog, ze smaken ook nog eens overheerlijk Geloof me dames, deze wil je. Mocht je trouwens nog een leuk cadeau voor de feestdagen nodig hebben, dit is je adres!

Naast deze chocolade zat er ook een speciale soft tampon van Beppy in de goodiebag. Jazeker, naast hun succesvolle menstruatiecup zijn zij inmiddels van veel meer items bekend. Sommige vrouwen schamen zich nog steeds voor hun menstruatie. Maar schaamte, is vergif voor je lijf. Ik weet zeker wanneer wij vrouwen onze menstruatie zouden normaliseren, we ons zoveel vrijer zouden voelen.

Lieve vrouwen die erbij waren, ik wil jullie ontzettend bedanken dat we samen hebben mogen proosten. Ook ik ben weer vol energie, inspiratie en magie naar huis gegaan..

Ik wens iedereen fantastische feestdagen en ik heb zin in het nieuwe jaar waarin ik al mijn nieuwe plannen ga uit laten komen. En ik wens jou hetzelfde toe. Proost! 🥂