SPEL

LEVEL 7

Het spel voor vrouwen die vrijheid willen, door te weten en doen wat ze écht willen.

SPEL

LEVEL 7

Het spel voor vrouwen die vrijheid willen, door te weten en doen wat ze écht willen.

Tijd tot het programma 300 euro meer gaat kosten:

Dit exclusieve aanbod sluit over...

Level 7 is een magisch spel wat jouw leven gegarandeerd 180 graden verandert.

Ontdek samen met andere inspirerende vrouwen hoe jij alles uit jouw potentieel kan halen en steeds weer een level omhoog kan gaan in het leven. Ontdek wat jij echt wilt en je zal zien: jouw leven verandert op alle levensgebieden.
That’s a fact.

Herken je je in deze uitspraken?

 • Ik zou wel ‘iets’ anders willen, maar ja… Wát?
 • Tot nu toe rol ik altijd overal in. Ik heb nooit écht geweten wat ik nou eigenlijk wil.
 • Ik voel altijd die onrust van “is dit het nou?”
 • Wat ik nu doe is het niet écht, maar ja er moet toch brood op de plank komen.
 • Elke keer stort ik me weer in een nieuw project, maar na een poosje komt er niets meer uit mijn handen en wil ik weer iets nieuws. Maar wát?
 • Ik wil nooit meer een burn-out meemaken. Maar op mijn werk word ik ook niet gelukkig.
 • Mensen zeggen dat ik meer in mijn mars heb. Ik zou alleen niet weten wat dan.
Beeld jezelf eens in

Hoe zou je leven eruitzien als je wel weet en doet wat je wilt

Waarschijnlijk heb je jezelf al regelmatig de vraag gesteld wat je nu écht wilt, maar kom je er niet uit. Of je durft simpelweg de stap niet te zetten omdat je niet weet hoe het gaat uitpakken. Beeld jezelf eens in dat je wél het gene aan het doen bent waar je gelukkig van wordt. Dat jij vrijheid ervaart in wat je doet én gelukkig bent met je bankrekening. Zou het niet fijn zijn om terug te kunnen kijken op een leven waarin jij alles eruit hebt gehaald? Door het spel Level 7 te spelen is jouw droomleven dichterbij dan ooit.

Aanhalingstekens

Wake up call:
het leven is kort. Tik tak!

Margriet P 0064

Wat is Level 7?

Level 7 is geen programma en ook geen opleiding of cursus. Het unieke aan Level 7 is dat het een spel is. Een spel dat je leven verandert. Ik houd niet van leren, wel van ontdekken. Geïnspireerd door meer dan 10 jaar ervaring in het helpen ontdekken van mensen in hun zoektocht naar wat ze écht willen in het leven, gecombineerd met mijn liefde voor het spel Pacman is het spel Level 7 ontstaan.

Ontdekken wat je echt wilt is niet zo simpel beantwoord met: ‘wat vind je leuk?’. Het ontdekken gaat dieper dan dat, je omgeving vindt er wat van, je durft het niet, allerlei blokkades komen boven waardoor je het niet kon zien. Al deze facetten komen aan bod tijdens het spel.

Zeven maanden spelen we het samen, je zult zien die vliegen voorbij! Het belangrijkste is, is dat je er de rest van je leven plezier aan hebt. Een spel dat je nooit meer vergeet.

Margriet P 0318

Voor wie?

Ben jij een ervaren ‘kabbelaar?’ (iemand met een leven wat voortkabbelt tegen je zin in), dan is dit voor jou. Het spel maakt een einde aan kabbelen en redt je van je energievretende en saaie rotonde. Je gaat het leven ervaren als een skyscraper, een wolkenkrabben. De verdiepingen zijn afwisselend, doen een beroep op je creativiteit, geven nieuw uitzicht, mogelijkheden en wonderlijke ontmoetingen. Kun je nog langer wachten?

Hoe werkt Level 7?

 • Je doorloopt in 7 maanden 7 levels waarin je persoonlijke trainingsvideo’s van o.a. Margriet, een voedingsexpert, een personal trainer en een yogadocente ontvangt.
 • Daarnaast ga je aan de slag met concrete to do's die je in je dagelijkse leven toe kunt passen.
 • Je wordt iedere maand persoonlijk begeleidt door Margriet tijdens de live Q&A sessies.
 • Én het meest waardevolle is, je speelt het niet alleen. Je krijgt toegang tot de besloten online community met andere Level 7 speelsters. Mensen waar je herkenning in zult vinden en energie van krijgt.

Speciaal voor jou

De succesformule van Level 7

JE SPEELT HET
SAMEN

We zijn al vaak genoeg alleen aan het worstelen met vragen als ‘is dit het nou’ en ‘wat wil ik nu écht’? Alleen loop je vaak vast bij het beantwoorden van deze vragen. Het succes van Level 7 is dat je het met medespeelsters speelt. Allemaal gelijkgestemde positieve vrouwen zoals jij, waar je ervaringen mee kunt delen. Je zult herkenning bij elkaar vinden en kunt bij elkaar terecht wanneer je even niet verder komt. Er ontstaan vriendschappen en je ervaart het plezier om het samen te doen.

OPGEBOUWD IN KLEINE
STAPPEN

Vaak zijn we geneigd om direct naar ons einddoel af te willen streven. We willen nú resultaat zien. Maar deze grote stappen schrikken ons af. We weten niet waar we moeten beginnen en lopen eerder vast. De key tot succes is het zetten van kleine stappen. Onze hersenen omzeilen zo namelijk de automatische weerstand tegen nieuw gedrag. Daarom is het spel opgebouwd in 7 overzichtelijke levels. De levels nemen je stap voor stap mee naar jouw einddoel ‘ontdekken én doen wat jij echt wilt’.

EEN SPEL VOOR DE REST
VAN JE LEVEN

Wanneer de 7 maanden voorbij zijn is het spel nog niet afgelopen. De tools en methodieken die je tijdens de verschillende levels hebt geleerd kun je toepassen in je gehele verdere leven. Je leert anders naar situaties te kijken. Je zet jezelf en jouw verlangen op nummer 1 waardoor je later kunt terugkijken op een Fablife. Het is dus geen eenmalige investering, maar een voor de rest van je leven.

magriet 10 ONLINE

Over Margriet

Ik leed aan het ik-weet-niet-wat-ik-wil-syndroom. En als toef op de slagroom had ik ook nog eens de disease to please en ben ik zo hoogsensitief als een tientje. Ik was mezelf compleet kwijtgeraakt. Ik had veel ideeën, maar pakte nooit door. En dus hopte ik van de ene naar de andere baan die niet bij me paste en waar ik compleet op leegliep. Ik paste me telkens opnieuw helemaal aan, inclusief garderobe. Herkenbaar? Waar werd ik écht blij van? Ik wist het niet meer. Ondertussen voelde ik de jaren aan mij voorbijgaan.

Ik besloot het roer om te gooien….

en weet nu uit eigen ervaring: als je iets echt wil, dan krijg je het! Wat jij wilt, wil jou ook. Een waarheid die staat als een huis. Had ik dat maar eerder ontdekt. Inmiddels leef ik mijn droomleven. Ik ben de nummer 1 van Nederland wanneer het gaat om ontdekken wat je zelf wilt. In de afgelopen 10 jaar heb ik tienduizenden duizenden vrouwen getraind om hun Fablife te creëren. Ik heb een besteller ‘F*cking Fantastic’ geschreven, in theaters gestaan en artikelen van mij verschenen in de media. Aan de hand van alle coachingsgesprekken, onderzoek, inzichten en eigen ervaring heb ik mijn eigen krachtige methodiek ontwikkeld in de vorm van een spel. Inmiddels hebben duizenden vrouwen hun leven positief veranderd door Level 7. Ben jij de volgende? Ik kan niet wachten om jou verder te helpen.

De zeven levels

Zeven levels die je leven de wending en het resultaat geven wat je diep van binnen al zo lang voelt en misschien ergens al wel weet. Alleen je kunt er niet bij. Na het spelen van het spel beloof ik je een FABLIFE, een leven waar in jij voluit leeft. Vrijheid en plezier zijn een nieuw normaal voor je. Het spel zorgt dat je woestaantrekkelijk wordt en een FABLIFE krijgt. Het geeft Power in het kwadraat.

Level 1

Favoriet

In dit level ontdek je wat je écht wilt. Iedereen heeft een brandend verlangen. Iets waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je écht van houdt. Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat dit voor jou is?

Level 5

INVESTEREN

In het bereiken van een Fablife is het cruciaal dat je je tijd, geld en energie op de juiste manier gaat investeren. Hoe meer je weet wat je wilt met je kostbare tijd, geld en energie, hoe mooier en moeitelozer je Fablife is. Je gaat ontdekken hoe, in jouw geluk te investeren, voor de rest van je leven gaat renderen.

 

Level 2

AFDANKEN

Als jij helder hebt wat je brandende verlangen is, ga je je realiseren dat de dingen om je heen niet meer altijd kloppen. Het is tijd om te zorgen dat niks meer in de weg staat om te gaan doen waar je van houdt.

Level 6

FOCUS

Veel mensen hebben moeite focus te houden, herken jij dat? Focus is een vaardigheid en vergt discipline. In dit level leer hoe je focus kunt houden om je doel te bereiken. Zonder focus geen geluk. En dus geen succes.

Level 3

BANG

Grote kans dat het je allemaal gaat aanvliegen. Ik kan toch niet zomaar mijn leven omgooien? Je ontdekt spelenderwijs tools om je verlangen groter te maken dan je angst. Eindelijk ga je er doorheen, en dat blijkt uiteindelijk ‘simpeler’ dan je van te voren had gedacht.

Level 7

ERVAREN

Het ervaren van een Fablife is geweldig. Je kunt alle theorie leren, het eindeloos uitgelegd krijgen, echter er is maar 1 manier en dat is: ervaren. In dit level ontdek je wat er met het woord genieten wordt bedoeld. Kleine dingen maken je heel erg gelukkig, waardoor er ook grote dingen op je pad komen. Mooier wordt het niet.

Level 4

LEF

Doen wat je echt wilt, triggerd schuldgevoelens of het gevoel van egoïsme. Niets is minder waar… Een level waarin je je opluchting en vrijheid ervaart, omdat je ontdekt hoe de wereld al die tijd wel op jou zat te wachten. Niet doen wat je altijd al wilde was pas egoïstisch.

Je ontdekt dat het spel een cyclus is, is het klaar? Nooit, net als de was. Het is even klaar en dan begint het gewoon weer opnieuw. Met steeds mooiere verdiepingen.

Ik verheug me erop dit spel samen met jou te spelen. En je met al je vragen en dilemma’s frisse inzichten te geven. Zodat Level 7, het spel is wat jouw leven zo mooi en positief zal veranderen.

De zeven levels

Zeven levels die je leven de wending en het resultaat geven wat je diep van binnen al zo lang voelt en misschien ergens al wel weet. Alleen je kunt er niet bij. Na het spelen van het spel beloof ik je een FABLIFE, een leven waar in jij voluit leeft. Vrijheid en plezier zijn een nieuw normaal voor je. Het spel zorgt dat je woestaantrekkelijk wordt en een FABLIFE krijgt. Het geeft Power in het kwadraat.

Level 1

Favoriet

In dit level ontdek je wat je écht wilt. Iedereen heeft een brandend verlangen. Iets waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je écht van houdt. Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat dit voor jou is?

Level 2

AFDANKEN

Als jij helder hebt wat je brandende verlangen is, ga je je realiseren dat de dingen om je heen niet meer altijd kloppen. Het is tijd om te zorgen dat niks meer in de weg staat om te gaan doen waar je van houdt.

Level 3

BANG

Grote kans dat het je allemaal gaat aanvliegen. Ik kan toch niet zomaar mijn leven omgooien? Je ontdekt spelenderwijs tools om je verlangen groter te maken dan je angst. Eindelijk ga je er door heen, en dat blijkt uiteindelijk ‘simpeler’ dan je van te voren had gedacht.

Level 4

LEF

Doen wat je echt wilt, triggerd schuldgevoelens of het gevoel van egoïsme. Niets is minder waar… Een level waarin je je opluchting en vrijheid ervaart, omdat je ontdekt hoe de wereld al die tijd wel op jou zat te wachten. Niet doen wat je altijd al wilde was pas egoïstisch.

Level 5

INVESTEREN

In het bereiken van een Fablife is het cruciaal dat je je tijd, geld en energie op de juiste manier gaat investeren. Hoe meer je weet wat je wilt met je kostbare tijd, geld en energie, hoe mooier en moeitelozer je Fablife is. Je gaat ontdekken hoe in jouw geluk te investeren, voor de rest van je leven gaat renderen.

Level 6

FOCUS

Veel mensen hebben moeite focus te houden, herken jij dat? Focus is een vaardigheid en vergt discipline. In dit level leer hoe je focus kunt houden om je doel te bereiken. Zonder focus geen geluk. En dus geen succes.

Level 7

ERVAREN

Het ervaren van een Fablife is geweldig. Je kunt alle theorie leren, het eindeloos uitgelegd krijgen, echter er is maar 1 manier en dat is: ervaren. In dit level ontdek je wat er met het woord genieten wordt bedoeld. Kleine dingen maken je heel erg gelukkig, waardoor er ook grote dingen op je pad komen. Mooier wordt het niet.

Je ontdekt dat het spel een cyclus is, is het klaar? Nooit, net als de was. Het is even klaar en dan begint het gewoon weer opnieuw. Met steeds mooiere verdiepingen.

Ik verheug me erop dit spel samen met jou te spelen. En je met al je vragen en dilemma’s frisse inzichten te geven. Zodat Level 7, het spel is wat jouw leven zo mooi en positief zal veranderen.

Margriet P 0318

Dit gaat het je opleveren:

Geen (jarenlange!) onrust meer van ‘is dit het nou?’

 • Helderheid in wat je nu écht wilt in je leven
 • Geen eeuwige zelfde rotonde waar je de afslag maar niet durft/kunt nemen
 • Een leven waar je geen tijd meer verliest met een saai of kabbelend gevoel
 • Doelen stellen waar je voor durft te gaan
 • ‘Ja’ zeggen tegen jezelf. Mooier wordt het niet
 • Nieuwe inzichten, energie en relaties die je écht wilt in je leven
 • Je durft jezelf weer te laten zien
 • Je gaat stralend door het leven!
€1499,-, €1297,-,

wat krijg je:

 • 7 maanden toegang tot een (online) inspirerend levenspel, dat je leven écht verandert. Je ontdekt wat je écht wilt, en hoe je dat kunt gaan doen
 • Per level persoonlijke trainingsvideo’s van Margriet + bijpassende to do's
 • Per level een fitprogramma met video’s van een voedingsexpert, een personal trainer, een yoga docente en nog vele meer.
 • Toegang tot de meest gelijkgestemde besloten Facebookgroep van Nederland
 • Iedere maand persoonlijke begeleiding van Margriet tijdens live Q&A momenten
mockup margriet met prijs

Reviews

wat anderen zeggen

Dit zijn de

meest gestelde vragen

Dit krijg je er

allemaal bij

7 sparringcalls van 1,5 uur

Iedere maand persoonlijke begeleiding van Margriet tijdens live Q&A momenten

Trainingsvideo's en
to do's

Per level persoonlijke trainingsvideo’s + bijpassende to do's

Besloten community

Toegang tot de meest gelijkgestemde besloten Facebookgroep van Nederland

Fitprogramma

Per level een fitprogramma met video’s van een voedingsexpert, een personal trainer, een yogadocente en nog veel meer..

mockup margriet met prijs

€1499,-

€1297,-

mockup margriet met prijs
7 sparringcalls van 1,5 uur

Iedere maand persoonlijke begeleiding van Margriet tijdens live Q&A momenten

Trainingsvideo's en to do's

Per level persoonlijke trainingsvideo’s + bijpassende to do's

Besloten community

Toegang tot de meest gelijkgestemde besloten Facebookgroep van Nederland

Fitprogramma

Per level een fitprogramma met video’s van een voedingsexpert, een personal trainer, een yogadocente en nog veel meer..

€1499,-

€1297,-

Stop met het verspillen van jouw kostbare jaren. Maak het ontdekken wat je écht wilt je hoogste prioriteit.

CONTACT

Eewal 51-B

8911 GR Leeuwarden

[email protected]

KVK: 59592605

BTW: 853559806B01

VOLG MIJ