Margriet Spijksma - Tijd voor iets nieuws - Fablife

Tijd voor iets nieuws!

Lees hier mijn blog

Toen ik nog in loondienst zat, in een van mijn vele banen, was ik – kan ik achteraf wel zeggen – bijna verslaafd aan ‘iets nieuws’ hebben of doen. Ik was dan ook dolgelukkig met deze tijd, waarin er weer nieuwe modecollecties op de markt kwamen. Uren kon ik mezelf dan op het internet vergapen aan wat er allemaal was.

Of… een nieuwe vakantie, nieuwe creatieve hobby, nieuwe sport, nieuwe wijn, nieuwe mensen leren kennen en ga zo maar door.

Nieuwe dingen waren broodnodig om me (kortstondig) gelukkig te voelen.

Nu ik elke dag doe wat ik het allerliefste doe is ‘nieuw’ helemaal verweven in mijn leven. Eigenlijk heeft het woord voor mij een verschuiving teweeg gebracht in betekenis.

Van: onbevredigend gevoel proberen op te vullen, naar: groei.

Met het uitkomen van mijn boek F*cking Fantastic, de media aandacht, de vele aanvragen om te spreken in het land voel ik dat het tijd is voor vernieuwing.

Ik hoef er nu geen moeite meer voor te doen, of er naar te te leven. Het is nu een ‘way of life’, de continue veranderingen, stretch (in durven vooral!) en groei is iets waar ik heel dankbaar voor ben en wat ik jou ook zo gun.

Als je doet waar je van houdt, blijven er steeds nieuwe mogelijkheden komen en blijft je passie zich steeds meer uitkristalliseren.

Dit jaar gaat er dan ook een vernieuwing komen. Op vele fronten, in ieder geval ook in het aanbod van mijn programma’s. Ik ben er op aan het broeden. Het ei is bijna gelegd. Ik houd je op de hoogte…

Wil je inspiratie, wil je inzichten en ontdekkingen krijgen hoe jij ‘nieuw’ als way of life kunt creëren in jouw leven?

Bestel dan hier mijn boek. Sinds de verschijning zijn er vele boeken verkocht en zijn er prachtige recensies geschreven door de vrouwen die het boek (meestal in één ruk;-) hebben gelezen. Wees er dus snel bij!

Plezier vandaag,

Margriet