# 38 Van je shit je hit te maken – talkshow

De podcast van deze week is er eentje waar ik me al heel lang op heb verheugd. Ik ga het namelijk hebben over mijn nieuwe talkshow, en dat doe ik samen met mijn lieve vriendin Pauline de Wilde. Deze talkshow is voor ons een droom die uitkomt.

 

Pauline melde zich een tijdje geleden aan voor een van mijn programma’s en tijdens een van de live dagen waren we er al redelijk snel over uit dat wij samen iets moesten gaan doen. ‘Iets’ was zeker, maar we wisten alleen nog niet wat.

 

Met Pauliens connecties in de mediawereld, en mijne in bijvoorbeeld de visagie vielen al snel de puzzelstukjes samen. We huurden een locatie in Amersfoort en we gingen draaien. We hadden geen plan of script, maar we wisten de wel de onderwerpen waar we het over wilde hebben. Over werk, het leven, de liefde, ga zo maar door.

 

Ben je benieuwd naar ons verhaal? En onze talkshow? Luister dan mijn nieuwe podcast!

 

Heb jij een vraag voor mij? Dat kan! Mail naar [email protected] en ik ga proberen je vraag te beantwoorden. Benieuwd naar mijn andere podcasts? Neem dan een kijkje op mijn podcast pagina.

Plezier!