TERUG NAAR

JE GEVOEL

Hét meest effectieve online programma van dit moment voor vrouwen die zich weer energiek en gelukkig willen voelen in haar privéleven en op het werk.  

Margriet O 0353

TERUG NAAR

JE GEVOEL

Hét meest effectieve online programma van dit moment voor vrouwen die zich weer energiek en gelukkig willen voelen in haar privéleven en op het werk.  

Zomerdeal: Ontvang nu tijdelijk mijn bestseller F*cking fantastic t.w.v. €25,- er gratis bij.

Ontdek hoe je in 30 dagen terug kan gaan naar je gevoel

Hoe fijn zou het zijn om een ontspannen leven te kunnen leiden, jouw dromen waar te kunnen maken en te doen waar jij van houdt?

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar ik weet zeker dat jij het kan. Hoe? Door minder vanuit je hoofd te leven en terug te gaan naar je gevoel. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Teruggaan naar je gevoel.

In dit 30-daagse online programma help ik jou hierbij. Zodat je fitter, positiever en energieker in het leven staat. Een investering voor de rest van je leven.

Herken jij jezelf hierin?

 • Leef jij veel te veel vanuit je hoofd?

 • Loop je daarin vast in werk of andere relaties?

 • Weet je het (soms) niet meer?

 • Loop je vast in wat je echt wilt?

 • Weet je niet waar je nou echt blij van wordt?

 • Ben je niet meer die blije en vrije vrouw die je ooit was?

het wad 5 zwart wit ONLINE

- Miranda Van Dam -

Ik wil je graag bedanken voor je programma 'In 30 dagen terug naar je gevoel'. Het was zo herkenbaar! Elke dag jouw inspirerende, opbeurende en powerwoorden horen, wauw! Ik ga dit missen! Dingen die ik eigenlijk al wist, maar lang weggestopt hebt, zijn nu weer helder. Ik heb mijzelf 16 jaar niet veel toegestaan, ik heb gezorgd en gepleased en mijzelf geluk gunnen kon ik niet. Je hebt mij zoveel inzichten gegeven op een no nonsens manier, recht uit je hart. Ik heb met een glimlach op mijn gezicht maar ook met tranen in mijn ogen naar je geluisterd. Ik loop nog maar net op mijn pad maar ben vastberaden hierop te blijven. Je bent een grote bron van inspiratie en ik blijf je graag volgen.

Hi, ik ben Margriet

magriet 10 ONLINE

Hi, ik ben Margriet

Ongeveer 10 jaar geleden schreef ik dit in mijn dagboek: ‘Ik leef zó vanuit mijn hoofd, ik kan helemaal niet meer voelen. Ik zit vast. Muurvast. Als ik in mijn agenda kijk staan er allemaal dingen in die ik in mijn hart niet wil, maar hoe dan wel weet ik ook niet meer.

Ik heb het gevoel dat ik in rondjes loop, ik blijf maar doen wat ik eigenlijk niet wil.

Het is best persoonlijk om een kort fragment met je te delen uit mijn dagboek. Nu 10 jaar later, is wat ik elke avond schrijf in mijn dagboek zo anders. Ik leef totaal vanuit mijn gevoel, steeds meer, steeds beter en steeds levert het me zoveel goeds op.

Vanuit mijn gevoel leven in plaats van met mijn hoofd heeft mij 100% zo niet 1000% meer opgeleverd dan ik had kunnen hopen. Mijn gevoel volgen heeft me nog nooit in de steek gelaten. Ik heb het gevoel dat ik letterlijk weer kan ademen, dat ik leef, dat ik alles uit mezelf haal. Dit gun ik jou ook.

gratis boek
€109,95- €39,-

In 30 dagen terug naar je gevoel

 • 30 dagen lang iedere dag een korte video (4 a 5 minuten) in je mail.
 • In deze video’s krijg je praktische tips, oefeningen en inzichten waardoor jij weer teruggaat naar je gevoel. Hierdoor voel je je fitter, energieker en ga jij de dingen doen waar jíj gelukkig van wordt.
 • TO DO boek waarin de to do's per video's uitgeschreven staan + ruimte om je inzichten in op te schrijven.
 • BONUS: Wanneer je nu besteld krijg je gratis mijn boek F*cking fantastic thuisgestuurd (t.w.v. 25 euro)

Wat levert het je op?

 • Dat je je heerlijk voelt, door te voelen
 • Je bereikt veel meer in alle facetten van je leven
 • Hoofdpijn en migraine zijn verleden tijd
 • Jouw ooit zo volle hoofd kan weer lachen en durft het avontuur op te zoeken
 • Je relaties krijgen een waardevolle dimensie
 • Je gevoel zal je nooit, maar dan ook nooit meer in de steek laten

CONTACT

Eewal 51-B

8911 GR Leeuwarden

[email protected]

KVK: 59592605

BTW: 853559806B01

VOLG MIJ

[email protected]

Eewal 51-B, Leeuwarden

KVK: 59592605

BTW: 853559806B01