Waar klopt jouw hart vol verwachting van?

De hartjes van mijn kinderen zijn zo vol verwachting dat hun blaas er ’s nachts  leegloopt;).

Hoe mooi is het dat je je ergens zo op verheugt, dat je er (bijna) van in je broek plast. 

Ik geloof dat daar de hoogste vorm van geluk ligt. Helder hebben wat je verwacht, wat je voelt dat je graag wilt in je hart. Alleen, het is er (nog) niet…

Mijn leven is 365 graden anders geworden sinds ik: 
a. weet waar mijn hart sneller van gaat kloppen, in de gradatie dat ik echt VOL verwachting ben en b. ik me alleen maar daar op focus.

Alle apen en beren – en de miljoenen stemmetjes die niet positief zijn – die zich (in mijn geval meteen) melden, negeer ik. Ik blijf vol verwachting en neem stappen. Zoals een kind een verlanglijstje maakt en dat uitspreekt, een liedje zingt, een wortel en water klaarzet, noem maar op. 

Zoals kinderen weten dat ze iets in hun schoen krijgen, zo zeker weet ik dat mijn ‘schoen gevuld’ zal worden. Daar reken ik 100% op zonder er een invulling aan te geven hoe dat moet gebeuren.

Zo ga ik – wie zal zeggen wanneer het er helemaal is – een grote verandering door. Ik heb er best lang over gedaan om helder te krijgen waar mijn hart blij van wordt. Dat proces ben ik niet alleen ingegaan, maar met de persoon waar ik mee ga samenwerken. Als geen ander weet ik dat, om gelukkig te worden en je hart goed kloppend te krijgen, je mensen om je heen nodig hebt. Je hebt inspiratie nodig. En het is ook veel leuker, toch?

A.s. maandag 25 november om 10.00 uur en om 19.30 uur geef ik een live online training over hoe ik de afgelopen jaren mijn hart keer op keer vol verwachting (de sparkel) heb gekregen. Én hoe ik er voluit voor ben gegaan. Dit heeft me ver gebracht en dat deel ik graag met jou. 

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die een eigen baan heeft gecreëerd door te ondernemen of dat nog wil doen. Met de juiste POWER voluit ondernemen, dat is wat ik tijdens deze online training met je deel. Ben je erbij? Meld je dan hier aan.

Plezier!

Margriet

PS. Ben je op zoek naar het ultieme Sinterklaascadeau voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is? Dan is Project Magic het perfecte cadeau voor jou. Elke avond voordat je gaat slapen, sla je een nieuwe dag van Project Magic open. Voel wat het met je doet en val dan met een grote glimlach in slaap.

Bestel dan hier Project Magic. (Nu nog met korting!)