fbpx
Margriet Spijksma

Waar klopt jouw hart vol verwachting van?
De hartjes van mijn kinderen zijn zo vol verwachting dat hun blaas er ’s nachts  leegloopt;).

Hoe mooi is het dat je je ergens zo op verheugt, dat je er (bijna) van in je broek plast. 

Ik geloof dat daar de hoogste vorm van geluk ligt. Helder hebben wat je verwacht, wat je voelt dat je graag wilt in je hart. Alleen, het is er (nog) niet…

Mijn leven is 365 graden anders geworden sinds ik: 
a. weet waar mijn hart sneller van gaat kloppen, in de gradatie dat ik echt VOL verwachting ben en b. ik me alleen maar daar op focus.

Alle apen en beren – en de miljoenen stemmetjes die niet positief zijn – die zich (in mijn geval meteen) melden, negeer ik. Ik blijf vol verwachting en neem stappen. Zoals een kind een verlanglijstje maakt en dat uitspreekt, een liedje zingt, een wortel en water klaarzet, noem maar op. 

Zoals kinderen weten dat ze iets in hun schoen krijgen, zo zeker weet ik dat mijn ‘schoen gevuld’ zal worden. Daar reken ik 100% op zonder er een invulling aan te geven hoe dat moet gebeuren.

Zo ga ik – wie zal zeggen wanneer het er helemaal is – een grote verandering door. Ik heb er best lang over gedaan om helder te krijgen waar mijn hart blij van wordt. Dat proces ben ik niet alleen ingegaan, maar met de persoon waar ik mee ga samenwerken. Als geen ander weet ik dat, om gelukkig te worden en je hart goed kloppend te krijgen, je mensen om je heen nodig hebt. Je hebt inspiratie nodig. En het is ook veel leuker, toch?

A.s. maandag 25 november om 10.00 uur en om 19.30 uur geef ik een live online training over hoe ik de afgelopen jaren mijn hart keer op keer vol verwachting (de sparkel) heb gekregen. Én hoe ik er voluit voor ben gegaan. Dit heeft me ver gebracht en dat deel ik graag met jou. 

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die een eigen baan heeft gecreëerd door te ondernemen of dat nog wil doen. Met de juiste POWER voluit ondernemen, dat is wat ik tijdens deze online training met je deel. Ben je erbij? Meld je dan hier aan.

Plezier!

Margriet

PS. Ben je op zoek naar het ultieme Sinterklaascadeau voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is? Dan is Project Magic het perfecte cadeau voor jou. Elke avond voordat je gaat slapen, sla je een nieuwe dag van Project Magic open. Voel wat het met je doet en val dan met een grote glimlach in slaap.

Bestel dan hier Project Magic. (Nu nog met korting!)

Margriet Spijksma - E-book - Wat een kop Illy koffie mij leerde over geluk - Fablife

Lees in mijn e-book ”Wat een kopje illy koffie mij leerde over geluk’, mijn persoonlijke verhaal. Ik neem je mee in mijn worsteling over hoe ik maar steeds niet wist wat ik wilde.

Lees de tips en wordt geïnspireerd om ook te gaan doen wat je écht leuk vindt.


GRATIS DOWNLOADEN
Margriet Spijksma - E-book - Fablife - Jij een winstgevend bedrijf? Laat me niet lachen!

Lees hoe mijn persoonlijke verhaal jou kan helpen ook te gaan doen waar je van droomt. Ontdek hoe óók jij vrijheid, plezier & je creativiteit kunt ervaren.

Laat je inspireren (eindelijk) stappen te zetten die je verder helpen ervoor te kunnen gaan. (Doe het niet alleen!)


GRATIS DOWNLOADENMeer Blog artikelen
Margriet Spijksma Big Why niet bestaat

Waarom je Big Why niet..

Een aantal jaren geleden kwam er een boek uit over je ‘Big Why’. Aangezien ik toen al vrij succesvol was in het trainen van mensen om te ontdekken wat ze écht wilden, wilde ik dit boek natuurlijk meteen lezen. Ik geloof dat hoe wijzer je bent in wat je doet, hoe beter je mooie dingen kunt

Lees meer

Geef de zorg een bloem

Gisteren was ik aan het hardlopen in het park. In mijn hoofd zag ik steeds hetzelfde filmpje: van Italianen die applaudisserend hun waardering voor alle helden in de zorg lieten zien. Wat een liefde! En wat een inspirerende energie ook! Tijdens het lopen werd ik door die energie gedragen – voor

Lees meer

Goede voornemens

Wat apart toch dat een nieuw jaar ook zo een ander gevoel kan geven. Heb jij dat ook, dat 2020 zo anders voelt dan 2019? Ik word zelf blij van 2020. Wat er ook komt, het voelt gewoon heel erg te gek. We zijn bijna al bijna op de helft van januari, is het je gelukt om vast te houden aan je goede

Lees meer
Margriet Spijksma - E-book - Wat een kop Illy koffie mij leerde over geluk - Fablife

Lees in mijn e-book ”Wat een kopje illy koffie mij leerde over geluk’, mijn persoonlijke verhaal. Ik neem je mee in mijn worsteling over hoe ik maar steeds niet wist wat ik wilde.

Lees de tips en wordt geïnspireerd om ook te gaan doen wat je écht leuk vindt.


GRATIS DOWNLOADEN
Margriet Spijksma - E-book - Fablife - Jij een winstgevend bedrijf? Laat me niet lachen!

Lees hoe mijn persoonlijke verhaal jou kan helpen ook te gaan doen waar je van droomt. Ontdek hoe óók jij vrijheid, plezier & je creativiteit kunt ervaren.

Laat je inspireren (eindelijk) stappen te zetten die je verder helpen ervoor te kunnen gaan. (Doe het niet alleen!)


GRATIS DOWNLOADEN