Margriet Spijksma

Wendy Online – Powervrouwen: ‘Durf te doen wat je écht wilt’
Ze durven het roer om te gooien, maken dromen waar, ze zijn niet bang voor  tegenslagen en ze schromen er niet voor zich kwetsbaar op te stellen. Ze zijn een inspiratie voor andere vrouwen: het zijn Powervrouwen!

 

Margriet beet het spits af in de nieuwe onlinerubriek Powervrouwen van Wendy Online.

 

Lees hier het volledige interview.

Lees in mijn e-book ”Wat een kopje illy koffie mij leerde over geluk’, mijn persoonlijke verhaal. Ik neem je mee in mijn worsteling over hoe ik maar steeds niet wist wat ik wilde.

Lees de tips en wordt geïnspireerd om ook te gaan doen wat je écht leuk vindt.


GRATIS DOWNLOADEN

Lees hoe mijn persoonlijke verhaal jou kan helpen ook te gaan doen waar je van droomt. Ontdek hoe óók jij vrijheid, plezier & je creativiteit kunt ervaren.

Laat je inspireren (eindelijk) stappen te zetten die je verder helpen ervoor te kunnen gaan. (Doe het niet alleen!)


GRATIS DOWNLOADENMeer Media artikelen
Managers Online: Driekwart..

Uit onderzoek blijkt dat ‘nee’ zeggen erg moeilijk is. Bijna negen op de tien Nederlanders lukt het niet om makkelijk 'nee' te zeggen in situaties waarin iets van hen wordt gevraagd, terwijl ze daar niet zoveel zin in hebben of als het niet uitkomt. Dit zijn resultaten uit het onderzoek van

Lees meer

Marie Claire: Een eerlijk..

Trots dat ik in de Marie Claire sta. En al helemaal dat ik in zo’n mooie rij sta van grote inspirerende mensen. Marie Claire tipte mijn boek als één van de zeven titels met slim advies. Het hele artikel lees je hier.

Lees meer

AD Magazine: Mijn goeroe..

Gek op mijn goeroe. Zeer vereerd ben ik over het artikel "Gek op mijn Goeroe" van Mandy in het AD Magazine van 8 april 2017. Ze vertelt over hoe haar leven positief veranderd is door haar 'goeroe'.

Lees meer